2777
2789
عنوان

عشق نفرت

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 48 پست
خوبی عزیزدلم؟😍😘اینستا ندارم من بیخبرم 😕😆

چطوری عشقممم این توی یوتیوب هست خیلی باحاله ببین 🥲

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نههه اشکان برنامه اش بلایت دیت اینا نبود :/

بخاطر عشق و نفرت جمع کردن

و اینکه هرچی بی خانواده تر پیدا می‌کرد امضا میگرفت اکیپ میکرد هر کاری میخواست میکرد آخر داداش داداش ادا در می آورد که هیجان و تجربه و‌‌...

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

ببین میدونی خانواده که واس بچه ارزش قائل نباشه همین میشه،بخاطر پول چه کارا کردن دیدی اشغال های مرغ و ...

روشنا بود:)

والا نمیدونم دیگه اختیار خودشون دارن حتما خانواده شون هم راضی هست دیگه:)

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

بخاطر عشق و نفرت جمع کردنو اینکه هرچی بی خانواده تر پیدا می‌کرد امضا میگرفت اکیپ میکرد هر کاری میخوا ...

هعیییی فقط زورشون به اینا میرسه🤧

روشنا بود:)والا نمیدونم دیگه اختیار خودشون دارن حتما خانواده شون هم راضی هست دیگه:)

هیچ خانواده ای راضی نمیشه بچش اینکارا کنه کسی که خانواده داشته باشه 

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

ممنون گلی 💕😍اهان که اینطور ولی این طور که پیداست ارزش دنبال کردن نداره😊

فدات من به شخصه دوست داشتم دیگه سلیقه هست

هیچ خانواده ای راضی نمیشه بچش اینکارا کنه کسی که خانواده داشته باشه

اتفاقا پدر نگین در جریان بود براش استوری اینا هم میزاشت:)

درست نیست به کسی بگیم بی خانواده عزیزم

به هر حال میگم زندگی خودشونه🤍

من تا قسمت پنجم دیدم دیگه ندیدم 😂🫤

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

هعیییی فقط زورشون به اینا میرسه🤧

به نظر من کار خوبی کردن‌...بدبخت بچه های مردم گول میخوردن اونم واس اینکه پول در بیاره اینکارا میکرد،حالا بره ببینم از کجا پول در میاره...

من تا قسمت پنجم دیدم دیگه ندیدم 😂🫤

منم تازه قسمت هفتم ولی جذابه هیجان داره😂