2777
2789
عنوان

عشق نفرت

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 48 پست
به نظر من کار خوبی کردن‌...بدبخت بچه های مردم گول میخوردن اونم واس اینکه پول در بیاره اینکارا میکرد، ...

به اندازه کافی سن داشتن که دیگه اشکان نمی تونست اینا را گول بزنه عزیزم بچه 16 ساله نبودن که😅

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

منم تازه قسمت هفتم ولی جذابه هیجان داره😂

ارهه خوب بود ، نمیدونم چرا پیجش رو بستن 🫤😂

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ارهه خوب بود ، نمیدونم چرا پیجش رو بستن 🫤😂

میگما زورشون فقط به امثال اشکان میرسه متاسفانه 

این چالش ها فقط جنبه سرگرمی داشت ولی چی بگم :/

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

اتفاقا پدر نگین در جریان بود براش استوری اینا هم میزاشت:)درست نیست به کسی بگیم بی خانواده عزیزمبه هر ...

عزیزم کسی که پدر واقعا باشه اونجوری میکنه بخدا اینا روشنفکری نیست 

پدری که دخترش از هزار جا پرت کنن تو کلبه آتیش بزنن‌و کارای دیگه بخاطر ۳۰۰تومن اخه ۳۰۰تومن پوله تو بگو ۱میلیارد پوله 

کسی که واس بچش ارزش قائل باشه اینکارا بخدا نمیذاره بکنه 

تو بیابون پیشنهاد ازدواج گرفت قبول کرد حالا با اینا کاری ندارم ولی واقعا درست نیست

ما هم آزادی داریم...ولی آزادی معنیش این نیست خیلیا بد متوجه شدن 

همون دخترهای۱۳و۱۴ساله گول مگ بزنن

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

به اندازه کافی سن داشتن که دیگه اشکان نمی تونست اینا را گول بزنه عزیزم بچه 16 ساله نبودن که😅

آدمی که واس۳۰۰اینکارا کنه حرفی ندارم

کسی که ندونه بچش چخ بلایی سرش میاد حرفی ندارم

اختلاف نظر داریم ولی خودم بشخصه اینو درست نمیدونم

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

میگما زورشون فقط به امثال اشکان میرسه متاسفانه این چالش ها فقط جنبه سرگرمی داشت ولی چی بگم :/

دقیقااااا ، پیج این بلایند دیت های مزخرف رو ببندن ، شهاب و...

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

دقیقااااا ، پیج این بلایند دیت های مزخرف رو ببندن ، شهاب و...

دقیقااا :/

این بلاگرا مزخرف که هر روز از غذا و لباس و خونه ظرف شستن اینا میزارن نمیبندن😂

دقیقااا :/این بلاگرا مزخرف که هر روز از غذا و لباس و خونه ظرف شستن اینا میزارن نمیبندن😂

اره واقعاااا پیج سیدعلی  و ابیر رضا  اینا رو نمیبندن😂

اره واقعاااا پیج سیدعلی و ابیر رضا اینا رو نمیبندن😂

والا 😂

ولش اشکان با پیچ زنش فعالیت داره😂🤝

والا 😂ولش اشکان با پیچ زنش فعالیت داره😂🤝

عه پس بریم اونجا 😂😂😂👌🏻

من از اولین اکس دستی که گذاشت دنبالش می کردمروشنا و بهزاد😂😂

واای روشنا بهزاد دشمن خونی هم هستن 😂💔

اشکان زن داره؟!!!

ارهه اشکان بچه داره😂

مرجان اسم همسرشه