2777
2789

میرم قهر 

مادرشوهرم صبح پیش من ب شوهرم گفت یادته کیسه کیسه وسایل برای دخترای دانشگاه میبردی و...( شوهرم قبلش بهش تیکه انداخت ک اینجوری گفت) منم با بغض اومدم آشپزخونه

اونم ب مادرش گفت خب چیکار کنم دانشگاه بود دیگ

شوهرمم هر هر خندید اصلا عین خیالش نبود

با من چپ حرف زد شوهرم 

همش عصبی بود برام

گفت بریم وقت کاشت ناخن دارم

گفت نه انقدر بهت رو دادم ک الان اینجوری ناز ناز شدی گفت یکم کم رو بدم ک توام ادم شی

ینی بازم من مقصر شدم!!!!!! 

مادرش گفت بجای اینکه به مادرش هشدار بده با من لج شده 

گفتم تا نصف شب میری هرزگی الانم اینجوری میکنی؟ تا دوازده شب فوتباله منم از لجم اونجوری گفتم

میخام برم قهر برم یا خونمو جدا از مادرش کنه یا کلا طلاق بگیرم

فقط دوتا بچه هام برام مشکل شده 

اینم تاپیک دیروزمه 

تروخدا جواب بدید لطفاااا

https://www.ninisite.com/discussion/topic/15865079/ما-آواره-ایم-خونه-نداریم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ک نمیفهمم چی نوشتی هرکی فهمید بگع

مادرشوهرم ب شوهرم گفت تو مجردی کیسه کیسه برای دخترای دانشگاه وسایل میبردی ک پول جمع نکردی 

شوهرمم خندید

منم بغض کردم از سر صبحانه پاشدم

الانم شوهرم بجای اینکه به مادرش بگه چرا اینجوری گفته

با من لجه و بد حرف میزنه

علت قهرت نباید حرفای شوهرت و مادرش باشه که...علت قهرت باید خونه مشترک با همچین فتنه ای باشه...نمیدونم چجوری انقد یه مادر نپخته هست که جلو عروسش چنین حرفی بزنه...محکم وایسا خونه بابات ...بگو یا خونه رو جدا میکنی یا طلاق ...

شاید مادرش از لج تو این حرف و زده‌ که اذیتت کنه.

به هرحال اون مال چند سال قبل هست و قبل تو. بیخیال چه قهری و طلاقی سر این قضیه!

رابطت و با مادر شوهرت قطع کن که همچین حرفی رو یادآوری کرده . با شوهرتم سرسنگلن باش یکم فقط

مادرشوهرم ب شوهرم گفت تو مجردی کیسه کیسه برای دخترای دانشگاه وسایل میبردی ک پول جمع نکردی شوهرمم خند ...

دقیقا سر منم اومد بعدش ن برا مجردیش حرفف مشتریش شد تعریف میکردن زنه چیا میگفت باهم حرف زدن راجب زنه اصن جلو دهنشون نگرفت حتی انگار ن انگار من هستم راجب ی زن دبگه با شوهرم حرف میزنن ریدم سر کله همشون

اگه نمیخورین منو خانمای عزیزاستارتر براش دعا بگیر بخدا کارسازهمن یکیو میشناسم درخواست دوستی بده بهم ...

عزیزممممممم گلممممممممم قشنگممممممم انقد به همه این پیشنهاد های مضخرف رو نده...زن عاااااقل به قران خدا اعتقاد نداری کاری ندارم ولی هنوز نفهمیدی دعا گرفتن شاید به ظاهر اون مشکل رو حل کنه که دوتا مثل شما ببینن و بگن عه با دعا درست شد ولی یه جای دیگه ی زندگی رو داغون میکنه ...