یه لحظه صبر کن لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم حالا ادامه بده :)💓🌱
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
پیشرفت نه دعوا کردیم با همسرم مثلا من از زندگیمون خسته شدم ، میخوام برم چند روز خونه مادرم اینا تا ...
خب نه این فکر اشتباهیه رفتن شما چیزی رو درست نمیکنه حتی ممکنه بدتر شه
باید با صحبت درستش کنید
یه لحظه صبر کن لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم حالا ادامه بده :)💓🌱
دعوا کردیم ، هر موقع دعوا میکنیم تهدید ، توهین و....خلاصه خستم کرده
تهدید و توهین رو که همه شون دارن موقع بحث بلاخره تو دعوا که حلوا خیرات نمیکنن ولی شما نگاه به رفتار های دیگش داشته باش اگه بقیه موارد اوکی و خوبه سعی کن زیاد سربه سرش نزاری که عصبی نشه اگر هم معمولا همسرت شروع کننده است شما برو تو اتاق درم ببند جوابشو نده آروم که شد یه چایی بریز برو کنارش بشین منطقی و آروم صحبت کن بعد ببین چه جوری منتتو میکشه من از این روش دومی نتیجه گرفتم بعدشم وقتی همسرت میاد خونه سعی کن تا نیم ساعت حرفی نزنی کل حرفت تو نیم ساعت اولی که میاد خونه سلام و خسته نباشید باشه و والسلام
💍H❤️ آقایون درخواست ندین مرسی 🙏 یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹 روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭