2777
2789
عنوان

خیانت شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 49 پست
اخه میگی خوب بلد نیستی میترسم بفهمه شر شه برات و بفهمه، چون بلخره میبینه ی برنلمه رو گوشیش نصب شده، ...

تورو خدا کار کردن باهاش رو یادم بده ن اون زیاد متوجه برنامه ها نمیشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا دارم میمیرم از این درد نمیتونم تحمل کنم

۱۴۸۰مشاوره تلفنی رایگان زنگ بزن صحبت کن

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

توی اینستاگرام یه پیجی هست 

جهت هک کردن گوشی،  شاید بتونن 

بهتون کمک کنن

در هیایوی زندگی دریافتم؛  چه بسیار دویدن ها،  که فقط پاهایم را از من گرفت،  در حالی که گویی ایستاده بودم،  چه بسیار غصه ها،  که فقط سپیدی موهایم شد،  در حالی که قصه ای کودکانه ای بیش نبود.  دریافتم کسی اگر بخواهد،  «میشود» و اگر نخواهد « نمیشود» 

بخدا دارم میمیرم از این درد نمیتونم تحمل کنم

خودتو اذیت نکن، بنظرم فقط محبت کن بهش،خودش شرمنده میشه اگه ذات داشته باشه،بعدم آروم بشین باهاش حرف بزن بگو جدا شیم بهتره،ببین واکنشش چیه

2790
2778
2791
2779
2792