2777
2789
عنوان

خیانت شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 49 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین اگ شوهرت بفهمه همچین بزنلمه ای نصب کردی رو. گوشیش عصبانی میشه؟

خب برنامه روبگو.واسش 

خدایابخاطرگناهانم من روببخش. زورم به صدتا دختری که نگات میکنن میرسه ولی زورم به اونی که تو نگاش میکنی نمیرسه.میگن با کسی که عاشق بوده وارد رابطه نشو باهاش وسط بهشت باشی صدای عشقشو از جهنم بشنوه میذاره میره

رمزشو عوض کرده

اگه میری کاشت ناخن یا نمیدونم ناخن مصنوعی میزاری گوشی شوهرت رو ببری زیر همون دستگاه ناخن کاشت میتونی رمزش رو باز کنی یعنی سر انگشتش رو صفحه گوشی میبنی و میفهمی رمزش چنده

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

چقد عجیب

قبلا نشنیدی

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

نمیشه ولی این برنامه رو می‌تونه ببینه ؟یا بفهمه چیه. یا روگوشیش نمایش میشه؟

اخه میگی خوب بلد نیستی میترسم بفهمه شر شه برات و بفهمه، چون بلخره میبینه ی برنلمه رو گوشیش نصب شده، ب هرحال کار این برنامه اینه هر چی پیام و مکالمه ای ک تو گوشی انجام بشه و حذفم بشه میره، تو این برنامه

اخه میگی خوب بلد نیستی میترسم بفهمه شر شه برات و بفهمه، چون بلخره میبینه ی برنلمه رو گوشیش نصب شده، ...

خب بگو اسم برنامه رو جون به لب کردی همه رو

خدایابخاطرگناهانم من روببخش. زورم به صدتا دختری که نگات میکنن میرسه ولی زورم به اونی که تو نگاش میکنی نمیرسه.میگن با کسی که عاشق بوده وارد رابطه نشو باهاش وسط بهشت باشی صدای عشقشو از جهنم بشنوه میذاره میره

اخه میگی خوب بلد نیستی میترسم بفهمه شر شه برات و بفهمه، چون بلخره میبینه ی برنلمه رو گوشیش نصب شده، ...

کسی که خیانت کنه به نظرت رمز گوشیش رو جوری میزاره کسی بفهمه چیه رمزش که بشه برنامه نصب کرد آخه 

2790
2778
2791
2779
2792