ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین
من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین
ببینید من جوش صورت داشتم و یک سال و نیم قند و کلا هر چی شیرینی مضر داشت حذف کردم
میدونید حالا دوباره 3 و 2 ماهه که دوباره میل شدیدی به خوردن قندیجات داشتم ناجوررررر و کلا خوردم
اگه دنبال دوست داشتن و عاشق خود شدن هستی بزن رو نام کاربری ام و تاپیک (تمریناتی برای عزت نفس) من رو بخون .دنبال ارتقا شخصیتم هستم ،شاید هم از تاپیک های قدیمی لایکتون کردم وقتی لایک میزنم براتون صلوات میفرستم . 🌹. یعنی روزی میرسه که اونی شده باشم که ایده المه؟ 1401/4/19 🔥 برای داشتن حال خوب میجنگم 🔥دنیا یه کلاس درسه تا درس نگیری اتفاقات تکرار میشن.عاشق خودت و خدا شو