2777
2789
عنوان

باشوهر خسیس چیکار کنم

380 بازدید | 32 پست

7ساله باهاش ازدواج کردم قبلا هم اینطوری بود یعنی میخواستم ی چیزی بگیرم همش جنگو دعوا را مینداخت رانندس ماشین سنگین(8تن )داره چن ماهی میشه ماشینمونو عوض کرده و از بانک وامو از پدرشوهرم اینا پول قرض گرفتیم دیگه اینارو بهونه میکنه و اصلااا قید پول خرج کردنو زده تا حالام ماهانه  خرجی نداده بهم خونمونم روستاس ی بچهی 4ساله دارم

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡

انقدر باید ازشون پول بگیری تا از رو برن و عادت کنن🤣

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی ی چیزی میگم میگه 600 میلیون به بابام اینا بدهکاریم و 200میلیونم به بانک

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡
انقدر باید ازشون پول بگیری تا از رو برن و عادت کنن🤣

آخه تا کی خسته شدم بخدا اون وسیله ای که براش ذوق دارمم بگیرم برام ارزشی نداره اینقد غر میزنه قهرم میکنه

از اول دونستی و زنش شدی

ن بخدا ندونستم.مامانم فوت شد بعدش بابامم گفت الاو بالله باید با این ازدواج کنی

آخه تا کی خسته شدم بخدا اون وسیله ای که براش ذوق دارمم بگیرم برام ارزشی نداره اینقد غر میزنه قهرم می ...

تو کم نیااار

مردا از قیمتا و دل خانما خبر ندارن ذوق هیچیم ندارن

تو هم بخوای عادت کنی بعدا بچه ات اذیت میشه

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

شاید واقعا دستش تنگه ولی بازم درحد خورد وخوراک باید بهتون پول بده یا خرید کنه 

ناراحت نشی ها بیشتر راننده سنگین ها پولاشون خرج زن های دیگه میکنن دیدم که میگم انقدر راحت براشون خرج میکنن بیا وببین 

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 
با سیاست پیش برو اگه نشد یکیو در جریان بزار

دوسه ماه بود 900تومن یارانه رو میداد اونم قطع کردن .چیکار کنم؟

اگر بهت پول نداده تا حالاپس چی میخوردین؟

خوردو خوراک در حد متوسط میگیره که اونم بعد گرفتن اینقد غر میزنه که دیگه از گفتنم پشیمون میشم 

تو کم نیااارمردا از قیمتا و دل خانما خبر ندارن ذوق هیچیم ندارنتو هم بخوای عادت کنی بعدا بچه ات اذیت ...

بخدا هر بار غرورم میشکنه خرد میشم 

شاید واقعا دستش تنگه ولی بازم درحد خورد وخوراک باید بهتون پول بده یا خرید کنه ناراحت نشی ها بیشتر را ...

این اینقد خسیسه که عمرا همچین کاریو بکنه

دوسه ماه بود 900تومن یارانه رو میداد اونم قطع کردن .چیکار کنم؟

واقعیتش منم نامزدم خسیسه یکمی درد سر داره 

ولی خب مثلا بگو عزیزم برا فلان چیز ی مقدار پول نیاز دارم بزن برام با کلی حرف عاشقونه خرش کن شاید بشه