bertanem مدیر استارتر عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 6274 عنوان باشوهر خسیس چیکار کنم 380 بازدید | 32 پست 7ساله باهاش ازدواج کردم قبلا هم اینطوری بود یعنی میخواستم ی چیزی بگیرم همش جنگو دعوا را مینداخت رانندس ماشین سنگین(8تن )داره چن ماهی میشه ماشینمونو عوض کرده و از بانک وامو از پدرشوهرم اینا پول قرض گرفتیم دیگه اینارو بهونه میکنه و اصلااا قید پول خرج کردنو زده تا حالام ماهانه خرجی نداده بهم خونمونم روستاس ی بچهی 4ساله دارم 🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡 1404/01/08 | 02:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
educated عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 5909 اگر بهت پول نداده تا حالاپس چی میخوردین؟ با احترام ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏
black_wiitch عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 3622 انقدر باید ازشون پول بگیری تا از رو برن و عادت کنن🤣 تکنسین داروخانه💊 مشاور پوست و مو👩🏻⚕ میکاپ آرتیست مبتدی💄
bertanem مدیر استارتر عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 6274 وقتی ی چیزی میگم میگه 600 میلیون به بابام اینا بدهکاریم و 200میلیونم به بانک 🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡
bertanem مدیر استارتر عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 6274 انقدر باید ازشون پول بگیری تا از رو برن و عادت کنن🤣 آخه تا کی خسته شدم بخدا اون وسیله ای که براش ذوق دارمم بگیرم برام ارزشی نداره اینقد غر میزنه قهرم میکنه 🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡
bertanem مدیر استارتر عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 6274 از اول دونستی و زنش شدی ن بخدا ندونستم.مامانم فوت شد بعدش بابامم گفت الاو بالله باید با این ازدواج کنی 🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡
black_wiitch عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 3622 آخه تا کی خسته شدم بخدا اون وسیله ای که براش ذوق دارمم بگیرم برام ارزشی نداره اینقد غر میزنه قهرم می ... تو کم نیااارمردا از قیمتا و دل خانما خبر ندارن ذوق هیچیم ندارنتو هم بخوای عادت کنی بعدا بچه ات اذیت میشه تکنسین داروخانه💊 مشاور پوست و مو👩🏻⚕ میکاپ آرتیست مبتدی💄
56149 عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 6744 شاید واقعا دستش تنگه ولی بازم درحد خورد وخوراک باید بهتون پول بده یا خرید کنه ناراحت نشی ها بیشتر راننده سنگین ها پولاشون خرج زن های دیگه میکنن دیدم که میگم انقدر راحت براشون خرج میکنن بیا وببین میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم خدایا شکرت بابت همه چی
bertanem مدیر استارتر عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 6274 با سیاست پیش برو اگه نشد یکیو در جریان بزار دوسه ماه بود 900تومن یارانه رو میداد اونم قطع کردن .چیکار کنم؟ 🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡
bertanem مدیر استارتر عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 6274 اگر بهت پول نداده تا حالاپس چی میخوردین؟ خوردو خوراک در حد متوسط میگیره که اونم بعد گرفتن اینقد غر میزنه که دیگه از گفتنم پشیمون میشم 🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡
bertanem مدیر استارتر عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 6274 تو کم نیااارمردا از قیمتا و دل خانما خبر ندارن ذوق هیچیم ندارنتو هم بخوای عادت کنی بعدا بچه ات اذیت ... بخدا هر بار غرورم میشکنه خرد میشم 🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡
bertanem مدیر استارتر عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 6274 شاید واقعا دستش تنگه ولی بازم درحد خورد وخوراک باید بهتون پول بده یا خرید کنه ناراحت نشی ها بیشتر را ... این اینقد خسیسه که عمرا همچین کاریو بکنه 🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡
panah4390 عضویت: 1403/10/29 تعداد پست: 4339 دوسه ماه بود 900تومن یارانه رو میداد اونم قطع کردن .چیکار کنم؟ واقعیتش منم نامزدم خسیسه یکمی درد سر داره ولی خب مثلا بگو عزیزم برا فلان چیز ی مقدار پول نیاز دارم بزن برام با کلی حرف عاشقونه خرش کن شاید بشه