2777
2789
عنوان

باشوهر خسیس چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 32 پست

الان دقیقا مشکلت چیه من متوجه نشدم    مشکلت اینه که ماهیانه بهت پول جدا بده ؟ چقدر مثلا؟

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

این اینقد خسیسه که عمرا همچین کاریو بکنه

اینا برای زنای خودشون خسیس میشن نه زن مردم 

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعیتش منم نامزدم خسیسه یکمی درد سر داره ولی خب مثلا بگو عزیزم برا فلان چیز ی مقدار پول نیاز دارم ب ...

این خر بشو نیست خیلی سیاست داره.اگه بگم فلان پولو بده میگه نمیبینی بدهکاریم میگه منو درک نمیکنی

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡
بخدا هر بار غرورم میشکنه خرد میشم

خیلی سخته 

اخه ادم دور از جون پول برا تو قبرس نمیخواد که

تا میتونین باید از همین لحظه هاتون استفاده کنین

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

شاید واقعا دستش تنگه ولی بازم درحد خورد وخوراک باید بهتون پول بده یا خرید کنه ناراحت نشی ها بیشتر را ...

چ حرفیه آخه    چرا ته دلشو خالی میکنی ؟ همه گه مثل هم نیستن 

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

اینا برای زنای خودشون خسیس میشن نه زن مردم

والله اینقد از دستش ذله شدم که راضیم برا هر کسی میخواد خرج کنه فقط خرج کردنشو ببینم

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡
چ حرفیه آخه چرا ته دلشو خالی میکنی ؟ همه گه مثل هم نیستن

عزیزم من به شوهرم اعتماد دارم

خیلی سخته اخه ادم دور از جون پول برا تو قبرس نمیخواد کهتا میتونین باید از همین لحظه هاتون استفاده کن ...

والله پدر شوهرمم خسیسه کلا خونوادشون خسیسن این الان بهونش شده بدهکاری .قبلا هم ساخت خونه رو بهونه میکرد

والله پدر شوهرمم خسیسه کلا خونوادشون خسیسن این الان بهونش شده بدهکاری .قبلا هم ساخت خونه رو بهونه می ...

پس خدا بخت رحم کنههه

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

الان دقیقا مشکلت چیه من متوجه نشدم مشکلت اینه که ماهیانه بهت پول جدا بده ؟ چقدر مثلا؟

ن منظورم پول جدا نیست مثلا الان واسه تو خونه لباس ندارم بهم پول نمیده بگیرم میگه بدهکاریم.7ساله زنشم تا حالا بهم پول ماهیانه نداده فقط سه ماه یارانه رو داد که اونم حذف کردن

چ حرفیه آخه چرا ته دلشو خالی میکنی ؟ همه گه مثل هم نیستن

با دقت بخون اولش نوشتم شاید دستش تنگه بعدش هم گفتم بیشتر راننده ها نگفتم که صددرصد همه راننده ها

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 
ن منظورم پول جدا نیست مثلا الان واسه تو خونه لباس ندارم بهم پول نمیده بگیرم میگه بدهکاریم.7ساله زنشم ...

چقدر سخت    بدهکارم باشه باید حداقل ماهی یک مبلغ خیلی کم بهت بده خودت جمع کنی ی چیزی بتونی بخری  مثلا حتی ماهی یک میلیون   ماشین سنگینا انقدر درآمدشون بالاست اصلا یک میلیون چیزی نیس   اما اگر بازم نداد ازش تعهد بگیر اگر قرضشو کامل داد بعدش شروع کنه بهت ماهیانه بده   ازش قول بگیر    فعلا هم بهش فشار نیار بذار قرضشو بده    بالخره شما هم پیشرفت کردی دیگه    الان خیلیا دوس دارن جای شما باشن

چقدر سخت بدهکارم باشه باید حداقل ماهی یک مبلغ خیلی کم بهت بده خودت جمع کنی ی چیزی بتونی بخری مثل ...

عزیزم خوش میگه بزار قرضمو بدم بعدش خودم پول میزنم به کارتت

2790
2778
2791
2779
2792