2777
2789
عنوان

دلم میخواد جبران کنم براش

59 بازدید | 1 پست

همسرمو میگم ۲ سال پیش خیانت کرد و اولش خیلی پشیمون بود الانا توی دعوا میگه این کارت باعث میشه ازت زده بشم و ...... امروز بهش گفتم ذات بدتو نذار روی کارای من 

واقعا از اعماق وجودم دلم میخواد با یه مرد بهش خیانت کنم حالشو جا بیارم که منم بگم بخاطر فلان رفتارت بود ولی حیف که ذاتم ناجور نیست 

نمیتونم چه بگم سنم کمه فقط نظرمو میگم 

خیلی شرایط سختی داری اما 

احساس میکنم که آسون بخشیدیش 

واسه همین خیلی راحت به روت میاره 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

نمیتونم چه بگم سنم کمه فقط نظرمو میگم خیلی شرایط سختی داری اما احساس میکنم که آسون بخشیدیش واسه همین ...

کسی نداشتم عزیز پشتم باشه 🥲پدری که خودش راه خیانت برای دامادش باز کرد یادش داد یا مادری که سیاست نداره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

2790
2778
2791
2779
2792