2777
2789
والله منم که فکر میکردم هفت خط روزگارم و همه رو میشناسم و خیلی کسارو سر همین چیزا رد کردم باز یجا گو ...

حقیقتانمیخام تصوراتم نسبت بهشون تغییرکنه بااین حال یکجایی نمیشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بهتره گفت تمایل دارن احساسی ورومانتیک بنظرمیان خوب ازین نظر وگرنه تااونجایی ک دیدم به اون صورت مثبت ...

بخوای ازدواج کنی واقعا میگم ۹۰درصد اینجورین باید همیشه غر بشنوی 

همیشه گیر دادن و شکاک بودن تحمل کنی

همیشه اولویتش خونوادشه و بقیه نه تو 

ازش انتقاد کنی نه تنها قبول نمیکنه بلکه بدترین رفتار میکنه

اصلا به نظرت اهمیت نمیده هرجا خونوادش چیزی بگن نا معقولم باشه باز قبول میکنه ولی خب واسه تو دیگه وقت محبت هیچی نمیمونه

حقیقتانمیخام تصوراتم نسبت بهشون تغییرکنه بااین حال یکجایی نمیشه

ما یه دور همی ۶تایی داشتیم دخترونه گروه چت 

یروز یکی از دخترا یه پسر اضافه کرد 

پسر با همه لاس میزد بدجور 

بعدش دراومد این نامزدم داره

بخوای ازدواج کنی واقعا میگم ۹۰درصد اینجورین باید همیشه غر بشنوی همیشه گیر دادن و شکاک بودن تحمل کنیه ...

پس خانواده براشون دراولویته اگرخانواده نپذیره ممکنه اصلن بااون فردازدواج هم نکنه 

ما یه دور همی ۶تایی داشتیم دخترونه گروه چت یروز یکی از دخترا یه پسر اضافه کرد پسر با همه لاس میزد بد ...

عجبب پس چطور من دیدم اونایی ک غریبه بودن راضی بودن از ازدواجشون

پس خانواده براشون دراولویته اگرخانواده نپذیره ممکنه اصلن بااون فردازدواج هم نکنه

صد البته خونواده بگه نه نگاتم نمیکنه

ببین من اونایی گفتم تازه واسه وقتیه رضایت خانواده باشه

عجبب پس چطور من دیدم اونایی ک غریبه بودن راضی بودن از ازدواجشون

با کرمانشاهی ازدواج کردن؟

اینجا ده درصدم خوب هست دیگه گفتم ولی فرهنگ غالب اون هست 

شیعه هستن یا سنی؟؟؟

صد البته خونواده بگه نه نگاتم نمیکنهببین من اونایی گفتم تازه واسه وقتیه رضایت خانواده باشه

البته یکبارطرف مقابل بهم گفت تو ازدواج هفتاددرصدخانوادت اولویته و بیست درصد خودت ربطش چیه بنظرشما

درکل شیعه

میدونی من گاهی انقده تنهام ماه ها گریه میکردم از شدت تنهایی و خلا عاطفی بهش میگفتم میگفت تو داری بزرگش میکنی حتی ۵ دقیقه در روز بمن وقت نمیداد بنظرم یه درصد ازین نشونه ها دیدی پشیمون شو 

دوستم همین نشونه هارو دید اون ترک بود با لر ازدواج کرد لرا هم اینجور اخلاقایی دارن الآن زندگیش خود جهنمه پسره نگاش کنی میگی این استاد فلسفه و منطقه😅