2777
2789
من کل عمرم اینجا بودم تا ازدواج نکردی با طرف تا یسال لااقل بیرون نرفتی فرشته الهیه چون میخواد تحت تا ...

جدیی ینی تودوره دوستی معمولااحساسی وزبون بازن درسته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جدیی ینی تودوره دوستی معمولااحساسی وزبون بازن درسته

به والله نامزد خودم نمیدونی چطور بود با من من به ی چی نگاه میکردم حتی به زبون نمیاوردم میرفت میخرید یه رنگ رژ عوض میشد میفهمید و تعریف میکرد اسم یچیز میاوردم هرجا بود پیدا میکرد بعد جدی شدن حتی دیگه یه زنگ نمیزنه هی درگیرم فلانم این نیست بگی مثلا با کسیه اینا نه کلا جدی بشه سرد میشن حس میکنن نیازی نیست توجه کنن و اخلاقای جامعشون نشون میدن متاسفانه

من کل عمرم اینجا بودم تا ازدواج نکردی با طرف تا یسال لااقل بیرون نرفتی فرشته الهیه چون میخواد تحت تا ...

بله درسته منم یه زن کرمانشاهیم و نظر شما رو کاااامل تایید و درک میکنم حرفاتونو

آرامش اعصابم خیلی مهمه برام اگه جوابتو نمیدم یعنی نمیخام آرامشم بهم بخوره....🍀

به والله نامزد خودم نمیدونی چطور بود با من من به ی چی نگاه میکردم حتی به زبون نمیاوردم میرفت میخرید ...

ینی بعدرسمی شدن ورق برمیگرده ورنگ عوض میکنن استثنا هم دارن یااکثراهمینطورن؟؟

برای ازدواج بادخترفارس چطور هستن درکل

ببین کاری به کورد و فارسش ندارم 

تازه با کورد بهتر فرهنگ همو میفهمن باز به مشکل میخورن 

ایجا مثلا احلاق پسرا یجوریه یکی تو صورتشون نگاه کنه میرن دعوا میگیرن 

خونواده ها بشدت پسر دوستن انقد رو بهشون میدن که کلا رفتار جالبی ندارن با همسر و اینا و همیشه حس میکنن حق با اوناس و همیشه دنبال اینن حتی اشتباهات خودشون بندازن گردن طرف مقابل و سرزنشش کنن و بشدت مغرورن و اینارو بعد جدی شدن رابطه نشون میدن به مرور

ببین کاری به کورد و فارسش ندارم تازه با کورد بهتر فرهنگ همو میفهمن باز به مشکل میخورن ایجا مثلا احلا ...

چطور پس در مقابل قومیت غریبه بخصوص فارسادراین حدخودشون وبافرهنگ وروشنفکرجلوه میدن و همینطور احساسی ورومانتیک

چطور پس در مقابل قومیت غریبه بخصوص فارسادراین حدخودشون وبافرهنگ وروشنفکرجلوه میدن و همینطور احساسی و ...

عزیزم مردای عزیز ما بشدت دوسدارن آدم خوبی بنظر بیان و بقیه رو تحت تاثیر قرار بدن حس نمیکنی هیچکس آدم عادی نمیتونه انقد خوب باشه مگه یجای کارش بلنگه😅

هعی روزگار ما اینارو تک تک زندگی کردیم انتخابش و باور کردن و نکردنش دست شماس ولی خب شما سوال کردی ما سعی کردیم با صداقت بگیم حتی بالاتر اون خانومم همشهری بود تایید کرد دیگه قضاوت با شما

چطور پس در مقابل قومیت غریبه بخصوص فارسادراین حدخودشون وبافرهنگ وروشنفکرجلوه میدن و همینطور احساسی و ...

تازه فارس چی با خودمونم همینطور اوایل نقش افراطی خوب بازی میکنن🤣

عزیزم مردای عزیز ما بشدت دوسدارن آدم خوبی بنظر بیان و بقیه رو تحت تاثیر قرار بدن حس نمیکنی هیچکس آدم ...

بهتره گفت تمایل دارن احساسی ورومانتیک بنظرمیان خوب ازین نظر وگرنه تااونجایی ک دیدم به اون صورت مثبت هم نبودن