2777
2789
از خونوادش نگفته؟نگفته مثلا خونوادم مطلع شدن یا همچین چیزی؟

ن صرفاهمش از خانواده من سوال میکرداینکه شغل پدرت چیه،پدرومادرت اهل کجاهستن،چندخواهروبرادرداری وچنین سوالات،درموردخانواده خودش چیزی نمیگفت

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

میدونی من گاهی انقده تنهام ماه ها گریه میکردم از شدت تنهایی و خلا عاطفی بهش میگفتم میگفت تو داری بزر ...

عزیزم درک میکنم اینطورشخصیتی ازخودمچکرومغرورن نمیشه کنارشون خودواقعی بود

درحال حاضر صحبت نمی‌کنیم برای مدتی پیش بود

ببین بنظرم تو قومیتای دیگه ازدواج نکن مخصوصا تو ایران تعصبات زیاده شناخت نیست آدما نقش بازی میکنن 

باز میگن برخی مردای ترک و فارس بهترن با زن بچه سمت کورد نیا واقعا من دارم میبینم هیچکس از شوهرش راضی نیست با اینکه همجور سازشی با اون شوهر میکنن باز اون هیچ محبتی قدردانی عشقی هیچی نشون نمیده خودت بدبخت نکن جایی که از بچگی و جامعش اینارو یاد میگیره خیلی امکانش کمه رفتارش جور دیگه باشه

ببین بنظرم تو قومیتای دیگه ازدواج نکن مخصوصا تو ایران تعصبات زیاده شناخت نیست آدما نقش بازی میکنن با ...

ازنظرظاهری مردکوردجذابیت بالایی دارن اماازنظررفتاروشخصیت بازم شما شناخت بهتری ازشون داری درکل فارساازنظرشخصیت ورفتاربهترومنعطفترن تعصبی نیستن البته صرفان همشون

ببین بنظرم تو قومیتای دیگه ازدواج نکن مخصوصا تو ایران تعصبات زیاده شناخت نیست آدما نقش بازی میکنن با ...

حس میکنم وضعیت مالی خانواده من برای اون فردمهم بوده 

دختر داییم شوهرش کورد کرمانشاه فقط بهت اینو بگم اصلا نزدیک نشو بلایی نیست سر این بیچاره در نیاره بهش میگه طلاق بخای بگیری اسید میپاشم رو صورت کل خانوادت به بچه خودشم رحم نمیکنه بچه ۸ ساله رو کتک میزنه احمقه ابله عوضی

ه