2777
2789
عنوان

چهار روزه که سراغی ازم نگرفته 🙄

177 بازدید | 22 پست

بچه ها من ۲۳ سالمه. پارنترم ۳۳ سالشه

۵ ماهه باهمیم. تو این ۵ ماه اخلاقش خوب بود

یماهه اخلاقش عوض شده، میگه تو خیلی جر و بحث میکنی من خسته شدم. جر و بحث منم سره اینکه میگفتم چرا نازمو نمیکشی پا به پای من ناراحت میشی قهر میکنی

خلاصه دیگه بهش کاری نداشتم نمیگفتم نازمو بکش و فلان

بعد ۴ روزه پیش ، بابای من یچیزی خرید که به پارنترم گفتم گف خیلی گرون گرفتید گفتم فروشنده خیلی تعریف کرد. گف همتون خوب گول می‌خورید. من بهم برخورد به خانوادم گف خوب گول میخورن. گفتم درس حرف بزن. گف وا مگه حرف بدی زدم، باشه گول نمی‌خورید. منم گفتم اوکی

بعد اون ۲ شب فقط یه شب بخیر گفت و یه صبح بخیر

۲ روزه کلا پیام نداده

فقط دیشب گف چطوری گفتم خوبم تو چطوری. گف منم خوبم. دیگه من چیری نگفتم

امروز تولدش بود. پیام دادم تولدت مبارک گف ممنون

قبل این ۴ روز باهم خیلی خوب بودیم. خیلی خوب حرف میزدیم

من دوسش دارم. واقعا دلم میگیره که سره هیچی اینجوری شد رابطمون

الان تقصیره کیه واقعا؟

میشه برام دعا کنید که یه شغل خوب و دولتی پیدا کنم 🥺❤️

ولش کن 

سنش کم نیست اگه میخواست برا ازدواج میومد جلو 

بیخیال

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست منم خواستگار دکتر داشت انقد مث تو بود و قهر کرد و زبون درازی تا پسره گف میخایی بری ،برو کاریت ندارم 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

سی و سه سال میشه هفتاد و یکی  و بیست و سه سال میشه هشتاد ویک .یعنی شما نسل زد هستی و اون نیست .وهمین باعث میشه نه شما اون رو درک کنی نه اون شما رو .من خودم هفتاد دویی هستم اصلا از هفتاد و پنج به اون طرف که نسل زد هستن منو نمی فهمن منم اونا رو نمی فهمم و اداشون برام نا‌مفهومه

متاسفانه توی مسائل احساسی اصلا نمیشه مقصر پیدا کردکلا قلب هیچی نمیفهمه

الان من گفتم چرا میگی زود گول میخوریم حرفه بدی بود مگه؟ نباید ناراحت میشدم؟ 

چرا دوسش داری؟ کلی میپرسم

نمیدونم شایدم وابستشم. اما ۴ روزه دارم دیوونه میشم‌. انقد گوشیمو چک کردم 

سی و سه سال میشه هفتاد و یکی و بیست و سه سال میشه هشتاد ویک .یعنی شما نسل زد هستی و اون نیست .وهمین ...

پس این همه ازدواج هایی که دهه های هشتاد دارن با اختلاف سنی ۱۰ سال چین؟