2777
2789
عنوان

چهار روزه که سراغی ازم نگرفته 🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 22 پست
پس این همه ازدواج هایی که دهه های هشتاد دارن با اختلاف سنی ۱۰ سال چین؟

خیلی باید کوتاه اومد .همه اش یا دختر داره عذاب می کشه ومدام کوتاه میاد .یا پسر ....یکی مجبوره صبوری کنه .اون زندگی که هم دیگه رو نشه درک کرد حداقل واسع یکی از طرفین عذابه حتی اگه رو خودش نیاره.متأسفانه بیشتر اوقات هم اون که عذاب می کشه و کوتاه میاد اونیه که نسل زد نیست یعنی پسر .ظاهر چیزی نمیگه ولی از درون متلاشی میشه 

خیلی باید کوتاه اومد .همه اش یا دختر داره عذاب می کشه ومدام کوتاه میاد .یا پسر ....یکی مجبوره صبوری ...

تا الان بیشتر من کوتاه اومدم. این دفعه دیگه نمیخام پیام بدم

میشه برام دعا کنید که یه شغل خوب و دولتی پیدا کنم 🥺❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا الان بیشتر من کوتاه اومدم. این دفعه دیگه نمیخام پیام بدم

ببین خواهرانه میگم به ازدواجم ختم شه‌ به مشکل می‌خورید .مردهای هفتاد تا هفتاد شش این طوری هستن که ناز نمی کشن و یه جوری غرور کاذب دارن .تازه باید خیلی رعایتشون کرد و احترام کامل گذاشت ولی خودشون هر حرفی دوست دارن می‌زنن و میگن ما که چیزی نگفتیم .یکم هم ضد زن هستن  و اصلا نسل زد رو درک نمی‌کنن و همین باعث میشه مشکل جدی پیش بیاد .مگر اینکه اون دختر دختری باشه که تو یه روستا و بدون گوشی و ...بزرگ شده باشه که هم دیگه رو درک کنن

جفتتونم الکی قهر کردیدمردا این مدلیناصلا نباید حرفاشون رو مهم در نظر بگیری

الان ینی چیکار کنم ؟

خیلی خودت رو محدود به یک آدم نکنهمدیگرو میبینید؟ زندگی اجتماعی و کار درس داری؟

تازه درسم تموم شده

همو هفته ای یبار میدیدم

ببین خواهرانه میگم به ازدواجم ختم شه‌ به مشکل می‌خورید .مردهای هفتاد تا هفتاد شش این طوری هستن که نا ...

وای چقدر درست گفتید. الان که فکر میکنم پارنترم دقیقا عقیده هاش و اخلاقش اینجوریه. فکر میکنه زندگی مرد سالاریه