2777
2789
عنوان

شوهرم گف نیا خونه دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 2531 بازدید | 113 پست
ازدواج یعنی بردگی خودتون خواستین

عزیز شما حرفات به دیگران فرافکنی نکنی خیلی بهتره 

خیلیا ازدواج کردن و به خوشی خوشبختی رسیدن نمونش خودم 

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

من نمیخوام بهم زور بگه بگه فقط هفته تی یبار میتونی بری

چند سالته؟ بعد از چند روز باهاش صحبت کن بگو من بچه کوچولو نیستم منو محدود کنی برام شرط بگذاری.
ولی باید به درد دلش هم گوش کنی؟ چی بوده که می گه هر دفعه می ری پرت می کنند؟
خیلی خانوما هم همسرشون زیاد بره خونه ی پدر و مادر راضی نیستند. شما باید اندازه نگه داری. تاثیر پذیر نباشی. 

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه شبا که سر کاره تو خونت نیستی یعنی چی زندگی مگه بچه بازیه که هر وقت بگه برو توهم بگی چشم

نه وقتی شیفته میرم خونه مامانم خودشم یه روز در میون شیفته شبه

خب که چی مثلا ! 

با شوهرت لجبازی نکن  فروا همین مامانت اگه حرف طلاق پیش بیاد هرگز پشت تو رو نمیگیره میگه  اسم طلاقو نیار یکی از دوستای ما  شوخی شوخی زن دوم‌گرفت چون زنه بهش گفته بود عرضه نداری زن بگیری اونم فرداش رفت زن گرفت یه بچه هم ازش داره .مرده دیگه خستس از سر کار میاد توهم با این شرایط قبول کردی ازدواج کروی خودتو تو خونه یه جور بند کن سرگرم کن به خدا فردا روزی پدر مادرتم تو خونه راهت نمیدن   اگرم خیلی برات سخته با شوهرت صحبت کن کارشو عوض کنه به خاطر خاله و عمو ودایی زندگی خودتونو خراب نکنید فردا همین خاله و دایی میگن فلانی طلاق گرفته ببین چی بوده قصدم توهین به کسانی که طلاق گرفتن نیستا فکر خراب  جامعه رو میگم  

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
با شوهرت لجبازی نکن فروا همین مامانت اگه حرف طلاق پیش بیاد هرگز پشت تو رو نمیگیره میگه اسم طلاقو ن ...

الان شما میگی چیکار کنم زنگ بزنم بهش توضیح بدم یا برم خونمون 

خب که چی مثلا !