2777
2789
عنوان

شوهرم گف نیا خونه دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 2531 بازدید | 113 پست
الان شما میگی چیکار کنم زنگ بزنم بهش توضیح بدم یا برم خونمون

زنگی نیست پاشو برو  خونتون دیگه شبه 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

دختر خب شوهرت سرکاره. چرا برای خودت سرگرمی درست نمیکنی برو باشگاه برو سذکار نیمه وقت برو یه هنر یاد بگیر.. هر روز نزو خونه مادرت.. راه دخالت رو باز میکنی. ازدواج نکردی که هر روز خونه مادذت باشی ـهم تو حق داری هم همسرت.. برای اسنکه زندگیت خراب نشه باهاش  راه بیا جای جنگ و دعوا بهش بگو داستان اینه؛ هزینه کن برم باشگاه برم به سرکاری یه چیزی یاد بگیرم خونه نیستی چقدر تنها یمونم. چقدر دیر ودیوارو نگاه کنم 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی نگو پاشو برو خونت کلید ندی بهش عصبانی بود ی چیزی گفت ولی نذار بهت بی احترامی کنه بگو نیومدی تکل ...

من نمیخوام بهم امرو نهی کنه خودش بره خونه ننش من و نزاره

خب که چی مثلا ! 

نه وقتی شیفته میرم خونه مامانم خودشم یه روز در میون شیفته شبه

واسش پیام بزار از سر کار که برگشتی لطفا بیا دنبالم ببین چی میگه پیامکشم پاک نکن هر چی بگه نگه دار تو هم با احتیاط صحبت کن 

دختر خب شوهرت سرکاره. چرا برای خودت سرگرمی درست نمیکنی برو باشگاه برو سذکار نیمه وقت برو یه هنر یاد ...

باشگاه چن ساعت میشه مگه یه ساعت اون نمیتونه من و از خانوادم دور کنه 

خب که چی مثلا ! 

من نمیخوام بهم امرو نهی کنه خودش بره خونه ننش من و نزاره

تنها نرید با هم برید با هم بباید

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
واسش پیام بزار از سر کار که برگشتی لطفا بیا دنبالم ببین چی میگه پیامکشم پاک نکن هر چی بگه نگه دار تو ...

والا نمیتونم بگم بیا دنبالم منت کشیه

خب که چی مثلا ! 

زیاد میره تنها هم میره

تو میری اونم‌میره دیگه .اون  الان عصبانیه  هرگز نمیاد  دنبالت خودت رفتی خودتم برگرد دیگه ام‌تنها نرو

خونه نیست که بخدا من شبا نمیتونم تنها بمونم سخته برام

باید عادت کنی چند شب  تنها بمونی ترست میریزه