2777
2789
عنوان

شوهرم گف نیا خونه دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 2491 بازدید | 113 پست
خونه نیست که بخدا من شبا نمیتونم تنها بمونم سخته برام

عزیزم میدونم سخته واست ولی باید عادت کنی

منم شوهرم شبا شیفت میرفت توی خونه تنها میموندم

بی فایدس😭 باید کاربری جدید بزنم😩کـه زخـــم هــر شـــکست من حضــور یـــک جــوانه شد🤍🌱

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عصبانیت مردا خیلی وقتا با به چشم گفتن خاموش میشه لازم‌نیست جواب بدیم  دهن به دهن طرف بزاریم مخصوصا الان که همه عصبی  هستن مردا ارامش میخوان تو خونه

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
باشگاه چن ساعت میشه مگه یه ساعت اون نمیتونه من و از خانوادم دور کنه

این قضبه اگر برعکس بود ری  اکشن خودت چی بود؟ اون نمیگه کلا نرو. میگه کمتر برو. باشگاه بشه ۱ساعت. برو خرید ـبرو پیاده روی. یه رفیق پیدا مسکنی تو باشگاه حال و هوات عوض  میشه.. زن و شوهر اگر قرار بود بعد ازدواج همچنان بچسبن به خانواده خودشون دیگه برای چی ازدواج کردن همون میموندن خونه مادرشون 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

این مادرا با دلسوزی بیجا زندگی بچه شونو خراب میکنن مطمنم مامانن هی زنگ میزنه میگه تنهایی بیا اینجا

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
این مادرا با دلسوزی بیجا زندگی بچه شونو خراب میکنن مطمنم مامانن هی زنگ میزنه میگه تنهایی بیا اینجا

نزدیکی مایه ی دردسره

رفت و آمد باید کنترل بشه

چه مادرشوهر چه مادرزن

هیچ فرقی ندارن

خواسته و ناخواسته هر کدوم میتونن رو بچشون تاثیر بذارن و زندگیشُ از هم بپاشونن

زیاد میره تنها هم میره

شما رفتی خونه مامانت اومد حواست ب رفتارت باشه فکر میکنه اونا بهت چیزی میگن 

اتفاقا ب شوهرت احترام بذار بگو اینجوری نگو مامانم انقدر تورو دوست داره حالتو میپرسه احترامتو نگه میداره 

رفتی خونه مامانت شوهرت بود رفتی خونه مادرشوهرت الکی هرچی شوهرت گفت بگو چشم😂

الان افتاده رو لج فکر میکنه بهت چیزی میگن