2777
2789
عنوان

کوکو پز های ماهر

133 بازدید | 18 پست

در کوکو سبزی خود چه میریزید که عطر و طعمش عالی میشه

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کوکو رو اصلا با سبزی کوکو درست نمیکنم .

فقط تره و پیازچه و کمی سیر میریزم .

هرکی هم میخوره تعجب میکنه که چطور اینقد خوشمزه ست

اگه جوابت رو ندادم بدون حرفات خیلی احمقانه بوده حوصله ت رو نداشتم .

مگه قراره چیزی بجز سبزی ریخت؟؟

اره دیگه بعضیا ادویه خاصی میزنن بعضیا هم گردو و این چیزا اضافه میکنن

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

سبزی خودش باید معطر باشه چیز خاصی نمیریزم جز نمک و فلفل گاهیم زرشک

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

پیاز رنده میکنم یا پیازچه خورد میکنم تو سبزیش... برگ سیر و خود سیر هم که عالی میکنه طعمشو... یکم ارد نخود چی میریزم که باز نشه از هم.. زردچوبه و فلفل سیاه و نمک. اگر داشته باشم یکم سماق یا پودر لیمو هم یذره بهش ترشی میده خودم دوست دارم... گردو و زرشک هم که گفتن نداره😋😋😋😋

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

سبزی تازه همون روز بخر با دست خورد کن ینی تو دستگاه نریز تخم مرغش کم نباشه عالی میشه

منظورت اینه سبزیش دستگاهی نباشه بعد میگم با دست اخرش درشت میشه بد نمیشه؟

من کوکو رو اصلا با سبزی کوکو درست نمیکنم .فقط تره و پیازچه و کمی سیر میریزم .هرکی هم میخوره تعجب میک ...

پیازچه کلشو میریزی یا فقط اون تهش که سبزه؟

من کوکو رو اصلا با سبزی کوکو درست نمیکنم .فقط تره و پیازچه و کمی سیر میریزم .هرکی هم میخوره تعجب میک ...

اتفاقا این کوکوی تره و پیازچه برای کمخونی عالیه واقعا. طعمشم محشره

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

اره دیگه بعضیا ادویه خاصی میزنن بعضیا هم گردو و این چیزا اضافه میکنن

من هیچی 

به سبزی فروش میگم سبزی واسه کوکو مخام خودش میده میارم تمیز میکنم خورد میکنم بعد با تخم مرغ و آرد و نمک سرخ میکنم خورد هم نمیکنم کل تابه میریزم .بعد با در قابلمه برمیگردونم خورد هم نمیشه ترد هم دوست ندارم موقع برگردوندن می‌زارم در قابلمه رو تابه باشه تا خشک نشه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم