2777
2789
عنوان

میخوام باردار شم اما نمیشه

169 بازدید | 18 پست

من پنج ماهی میشه که ازدواج کردم از روز عروسی جلوگیری نداشتم اما باردار نمیشم این ماه  پنج روز از وقت پریودم میگذشت خیلی خوشحال بودم بی بی چک استفاده کردم منفی بود ومتاسفانه امروز پریود شدم وحالم خیلی بده اونقدر گریه کردم که حد نداره اگه راه حلی دارید که هر چه زود تر باردار بشم کمکم کنید

بعضی از مرد ها انقدر مرد هستن که یک زن با خیال راحت میتواند زن باشد....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا انقد زووود حالا؟

نمیدونم عزیزم منم ماه سوممه ک اقدام میکنم

میگن تو پریودی رحمتو گرم کن و گرمیجات بخور

یا امام رضا مرسی از هدیه ی قشنگت...😍خودت مراقبش باش....دوستای گلم لطفا واسه سلامتی فندق تو دلم یه صلوات بفرستین...اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم....خدایا مرسی😍عشقمو آفریدی😍مرسی واسه اینکه بهترین مرد دنیارو به من دادی💝مرسی که بهترین خانواده ی دنیا رو به من دادی💝ومرسی که مهربونترین خانواده ی همسر رو به من دادی💝و بازهم مرسی که هیچ مشکلی نمیتونه منو ناراحت کنه💝مررررسیییییییی💝

بنظرم از زندگی حالشو ببر ... وقتی بچه دار شی زندکی تعطیله ... منم از این گریه ها زیاد کردم الان با بچه کوچیک چند برابرشم دارم گریه میکنم

فقط باید بخدا پیله کرد.. زیرا فقط با او میتوان پروانه شد... 
چرا انقد زووود حالا؟ نمیدونم عزیزم منم ماه سوممه ک اقدام میکنم میگن تو پریودی رحمتو گرم کن و گرمیج ...

آخه هم من هم همسرم خیلی بچه دوست داریم مخصوصا پسر که همسرم اسم هم براش انتخاب کرده ،هادی،

بنظرم از زندگی حالشو ببر ... وقتی بچه دار شی زندکی تعطیله ... منم از این گریه ها زیاد کردم الان با ب ...

منم عاشق همونم که کل وقتمو با بچم بگذرو نم ترو خدا دعام کن که از همون بچه ای که به تو داده به من هم بده

منم عاشق همونم که کل وقتمو با بچم بگذرو نم ترو خدا دعام کن که از همون بچه ای که به تو داده به من هم ...

انشالله سلامت باشه بچه من تا اخر پنج ماه دل درد وحشتناک داشت  بعدشم رفلاکس ... افسرده شدم انشالله بچه شما هیچکدوم نداشته باشه

فقط باید بخدا پیله کرد.. زیرا فقط با او میتوان پروانه شد...