2777
2789
عنوان

کیا حنابندون نداشتن

178 بازدید | 16 پست

شوهرم نمیخواد حنابندون بگیره خانوادمم میگن باید بگیری به نظرتون چکار  کنم نه اون به حرفم گوش میده اینا هم اینجوری 

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو رسم داریم بگیر🤨

اخه بعضیا نمیگیرن میترسم عروسیم نگیره یا عقب بیفته اخه یه ساله درگیر عروسیم ولی از یه طرفم دلم میخواد حنابندون داشته باشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه بعضیا نمیگیرن میترسم عروسیم نگیره یا عقب بیفته اخه یه ساله درگیر عروسیم ولی از یه طرفم دلم میخوا ...

حنا بدون بگیرین شام ندین 

یه مراسم بعد شام تو خونه بگیرین یا تو یه باغی جایی

زیاد هزینه بر هم نیست 

یک شب قبل عروسی بگیرین

الّلهُمَّ‌صَلِّ‌عَلَی‌مُحَمَّدٍ‌وَ‌آلِ‌مُحَمَّدٍ‌و‌عَجّل‌فَرَجَهم..❤️

حنابندون اگر شب قبل عروسیت باشه فقط روز عروسی خسته ات میکنه، مراسم واجبی هم نیست

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
به نظرم خیلی واجب نیستشتو این شرایط ی جشن ب نظرم کفایت میکنه اگه پولشو داره ی تکه طلا بخرین به نظرم ...

خانوادم میگن باید بگیره خودم خیلی برام مهم نیست  اکثرا میگیرن بعضیام نمیگیرن نمیدونم چکار کنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حنا بدون بگیرین شام ندین یه مراسم بعد شام تو خونه بگیرین یا تو یه باغی جاییزیاد هزینه بر هم نیست یک ...

ما حنابندون بدون شام میگیریم  یعنی چقدر هزینه داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چقدر دوران عقد تا عروسی مضخرفه و عروس تحت فشاره واقعابه شوهرت بگو خانواده ش بیان با خانوادت درباره ن ...

دیگه اشکم در اومده اونا که نمیخوان هزینه کنن بیان چکار  هیچ کسم درکم نمی کنه یه ساله درگیر یه عروسیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خانوادم میگن باید بگیره خودم خیلی برام مهم نیست اکثرا میگیرن بعضیام نمیگیرن نمیدونم چکار کنم

اسی شاید اطراف شما اکثرا میگیرن، طرف ما که بیست سالی میشه حنانبدون نمیگیرن 

من سی و خورده ای سالمه اصلا یادم نمیاد حنانبدون دیده باشم 

اکثرا دیگه این مراسمات رو نمیگیرن

کم کم عروسی ها رو هم دارن مختصر میگیرن 

ببین دلیل خانواده همسرت برای نگرفتن این مراسم چیه، اگر دلیلشو منطقیه هست بیخیال شو، اگر میبینی قضیه لج و لجبازی ه بشین با شوهرت حرف بزن 

دیگه اشکم در اومده اونا که نمیخوان هزینه کنن بیان چکار هیچ کسم درکم نمی کنه یه ساله درگیر یه عروسیم

درکت میکنم خیلی سخته

اگه خودتم نمیخوای با خانوادت صحبت کن بگو نمیتونه چخبره دو تا مراسم

ایشالا زود عروسی بگیری بری فقط

من که یه جوری شده بود میگفتم اصن عروسی نمیخوام فقط عقد تموم شه😑

درکت میکنم خیلی سختهاگه خودتم نمیخوای با خانوادت صحبت کن بگو نمیتونه چخبره دو تا مراسمایشالا زود عرو ...

خانوادم میگن  به دلمون میمونه  خودمم دوس دارم باشه ولی شوهرم  همه هزینشو خودش میده سختشه حنابندون هم بگیره اگه بگیره هم بعد خودمون اذیت میشیم  ولی میگن عروسی بدون حنابندون الکیه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اسی شاید اطراف شما اکثرا میگیرن، طرف ما که بیست سالی میشه حنانبدون نمیگیرن من سی و خورده ای سالمه اص ...

خانوادش کاری بهش ندارن هزینه مراسم هم خودش میده میگه سختمه هزینه حنابندون هم بدم اخه بعدش کلی بدهکار میشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خانوادم میگن به دلمون میمونه خودمم دوس دارم باشه ولی شوهرم همه هزینشو خودش میده سختشه حنابندون هم ...

چی بگم 

من نگرفتم،  آخرین حنابندون فامیل شاید ۱۵ سال پیش بود

ولی رسم اینه حنابندون رو خانواده عروس میگیره اصلا

به پدرت بگو بگیره:/