2777
2789
عنوان

ivf

| مشاهده متن کامل بحث + 1720 بازدید | 64 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چندتا جنین پسرداشتین؟دوباره نرفتین؟؟

عزیزم برا آدم که توضیح نمیدین از 15 جنین گفتن 10 تاشو ذوب کردن 7تاشون موقع ذوب کیفیتشونو از دست دادن اون سه جنین باقی مانده هم دوتا دختر بود یه دونه پسر اونم که منفی شدم اون 5 جنین باقی مونده تعیین جنسیت نشدن امیدی هم بهشون ندارم

سلام 

طی درمانم این داروها اضافه اومده. اگر کسی لازم داره لطفا اطلاع بدید. 

با توجه به هزینه بالای درمان به پولش خیلی نیاز دارم. همه داروها در جای خنک نگهداری شده.

-estrofem 2 m(استرادیول دانمارکی)

یک بسته.۲۰۱۹/۱۱

-سیکلوژست ۴۰۰، ۳۸عدد

۲۰۲۰/۲

-استرادیول فم ۱۷ عدد

۲۰۲۱/۵

-کلکسان ۶۰۰۰ ،۱۸ عدد 

۲۰۱۹/۱۱

استارتر جان اگه هنوز میای تاپیکت میشه بگی چه داروهایی برای قبل پانکچر داشتی که هایپر شدی؟ دوباره انتقال ندادید؟ آخه منم تو سیکل قبل از پانکچر برای تعیین جنسیت هستم عزیزم

عزیزم برا آدم که توضیح نمیدین از 15 جنین گفتن 10 تاشو ذوب کردن 7تاشون موقع ذوب کیفیتشونو از دست دادن ...

سلام عزیزم.منم برای تعیین جنسیت اقدام کردم.7 تا جنین فریز شده دارم و خرداد98 انتقال دارم.آیا همه جنین هارو ذوب میکنن؟قبل از ذوب ، جنسیتشونو نمیتونن تشخیص بدن؟

سلام عزیزم.منم برای تعیین جنسیت اقدام کردم.7 تا جنین فریز شده دارم و خرداد98 انتقال دارم.آیا همه جنی ...

سلام عزیزم اره اون هفت جنین رو ذوب میکنن بعد اونایی که حین ذوب کیفیتشون خوب بوده تعیین جنسیت میکنن واگن جنین مورد نظر وجود داشت انتقال رو انجام میدن 

سلام عزیزم.منم برای تعیین جنسیت اقدام کردم.7 تا جنین فریز شده دارم و خرداد98 انتقال دارم.آیا همه جنی ...

سلام من دنبال یه مرکز خوب واسه ivfو pgd میگردم البته بدون درنظرگرفتن جنسیت فقط واسه سالم بودنش هست .

شما کجا میخواید انجام بدید وچقدهزینه میشه؟؟

سلام من دنبال یه مرکز خوب واسه ivfو pgd میگردم البته بدون درنظرگرفتن جنسیت فقط واسه سالم بودنش هست . ...

سلام عزیزم من بیمارستان خصوصی گاندی هستم هزینه پانکچر و pgd و انتقال برا من حدودا 15 میلیون شد