سلام دوستان منم تازه عضو این سایت خوب شدم3 دختر دارم برا تعیین جنسیت اقدام برا ivfکروم چند روز پیش عمل تخمک کشی داشتم گفتن 36 تخمک داشتی گفتن که هایپر شدی ولی امروز بهم گفتن15 جنین تشکیل شده اگه کسی تجربه این عمل رو داره ممنون میشم کمک کنه چه چیزایی باید بخورم یا نخورم که موقع انتقال باردار بشم یه سئوال دیگه اینکه ممکن تو این 15 جنین جنین پسری نباشه خیلی میترسم
سلام دوستای عزیزم کسی بوده انتقالش مثبت شده باشه بدون هیچ علایمی برا بار سوم چهار روز هست انتقال دادم ولی هیچ علایمی ندارم خیلی نگرانم نکنه باز منفی بشم
سلام عزيزم شما دوباره پانكجر كردين؟ براي تعيين جنسيت انتقال سوم مثبت شدين؟ چند جنين پسر داشتين ...
سلام عزیزم من سه بار پانچکر کردم سری اول از 18جنین فقط یه دونه پسر بود انتقال دادم و منفی شدم پانچکر دومم 15جنین تشکیل شد و هیچ جنین پسر نداشتم یک سال بعدش دوباره پانچکر شدم 12جنین تشکیل شد و 4پسر داشتم دوتارو انتقال دادم باز منفی شد دوماه بعدش دوتای اخرو انتقال دادم که لطف و بخشش خدای بزرگ شامل حالم شد و مثبت شد ازمایشم
سلام عزیزم من سه بار پانچکر کردم سری اول از 18جنین فقط یه دونه پسر بود انتقال دادم و منفی شدم پانچکر ...
خداروشكر واسه مثبت شدن جه كارهايي كردي قبل انتقال مكمل جي خوردين ؟منم يه جنين پسر دارم البته قبل پانكچر دكتر بهم مكمل نداد ومن متاسفانه نخوردم والأن ميبينم واسه كيفيت تخمك بايد خورده بشه تو تعيين جنسيت جنين ها از دست ميرن كم تشكيل شد بسر؟من مام ميرم شما كجا بودين
سلام عزیزم من سه بار پانچکر کردم سری اول از 18جنین فقط یه دونه پسر بود انتقال دادم و منفی شدم پانچکر ...
نگفتن دليل منفي شدن چي بود خودت وهمسرت همه چي تون خوب بود من همسرم خوبه ولي من از ٢٠ تخمك ٨ تاش نابالغ بود خودم ميكنم امپول ها سينال بود بهم نساخت وهيج مكملي واسه كيفيت نخوردم كيفيت تخمك كم بود ٨ جنين تشكيل شد
خداروشكر واسه مثبت شدن جه كارهايي كردي قبل انتقال مكمل جي خوردين ؟منم يه جنين پسر دارم البته قبل پان ...
این سری یه مکمل به اسم فرتیل سی ام روزی سه تا دوماه خوردم کلسیم و ویتامین ایی استفاده کردم ایشالا که انتقالت مثبت بشه عزیزم من دوسری قبلی گاندی بودم ولی اینبار کلینیک امید همدان دکتر مرضیه فریمانی رفتم
نگفتن دليل منفي شدن چي بود خودت وهمسرت همه چي تون خوب بود من همسرم خوبه ولي من از ٢٠ تخمك ٨ تاش نابا ...
اره هیچ کدوم مشکلی نداشتیم جنینای ما هم خیلیاشون موقع ذوب از بین میرفتن میگفتن به خاطر مشکل کروزومی که توای وی اف و لقاح طبیعی خیلی پیش میاد قابل تعیین جنسیت نبودن و تعداد کمی ازشون کیفیت داشت