2777
2789
عنوان

گوشی هک شد کمکککککک

570 بازدید | 74 پست

توروخدا زود تر بیاین چند دیقه پیش تو روبیکای شوهرم میگشتم رسیدم به پیام ابلاغیه لینک بود و پروفایل ابلاغیه و انگار یه گروه بود هیچی نداشت فقط یه لینک داشت و تمام اسم هم نداشت یه نقطه فقط ، منه احمق زدم رو لینک ۴۵۰ ملیون پول هست الان هک بشه خالی کنن چی😭😭😭خودش خوابه نمیتونم بهش بگم ، اگه خالی بشه پیامکش میاد؟ یا چند ساعت بعد هک خالی میکنن ،راهنمایی کنین لطفا

این چههههه کاریه

واااقعا؟؟؟ من به جای شوهرت بودم طلاقت میدادم ااااه ، الان استرس گرفتممممم

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

این چههههه کاریهواااقعا؟؟؟ من به جای شوهرت بودم طلاقت میدادم ااااه ، الان استرس گرفتممممم

اگه خالی کنن پیامکش میاد؟ یا چند دیقه بعد هک خالی میکنن ، لینکو باز کردم نوشته بود این لینک نمیدونم مناسب نیست محتواش و نمیدونم چی بود یادم رفت فقط سریع پاک کردم😭

چه خاکی تو سرم بریزم الان

نمیدووووونم فقط به من خبر بده لطفااااا و دوباره چندتا تاپیک بزن شاید بیان راهنماییت کنن

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
اگه خالی کنن پیامکش میاد؟ یا چند دیقه بعد هک خالی میکنن ، لینکو باز کردم نوشته بود این لینک نمیدونم ...

خب هشدار داد و پاک کردی ایشالا چیزی نمیشه

نگران نباش

نت گوشی رو خاموش کن

البته بستگی داره تا چه مرحله ای پیش رفته باشی

مشاوره زیبایی اندام (بانوان)🚶♀️💃🏃♀️🚶♀️🚶♀️💃💃که متاسفانه وقتم خیلی محدود شده و خیلی کم میتونم اینجا در خدمتتون باشم

نگران نباشنت گوشی رو خاموش کنالبته بستگی داره تا چه مرحله ای پیش رفته باشی

همین که لینکو باز کردم درست یادم نمیاد نوشته بود این محتوا مناسب نیست و نمیدونم باز نمیشود ولی خب لینک باز شد نت باز بود چیزی هم ننوشته بود کد ملی و اینا 🤦♀️🤦♀️🤦♀️