2777
2789
عنوان

ivf

1720 بازدید | 64 پست

سلام دوستان منم تازه عضو این سایت خوب شدم3 دختر دارم برا تعیین جنسیت اقدام برا ivfکروم چند روز پیش عمل تخمک کشی داشتم گفتن 36 تخمک داشتی گفتن که هایپر شدی   ولی امروز بهم گفتن15 جنین تشکیل شده اگه کسی تجربه این عمل رو داره ممنون میشم کمک کنه چه چیزایی باید بخورم یا نخورم که موقع انتقال باردار بشم یه سئوال دیگه اینکه ممکن تو این 15 جنین جنین پسری نباشه خیلی میترسم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو این گرونی و سه تا نازنین دختر گل منتظری به امید پسر بچه بکاری ؟ یهو دیدی دو قلو سه قلو شد چکار میکنی؟ نکنید اینکارو بخدا . دخترش چیه که پسرش باشه . تو این گرونی تو این اوضاع بچه ادم حق داره تف بندازه رو ماها که دنیاشون اوردیم . زندگی اینقدرام ارزش نداره

دوست عزیزم دخترامو وصف نشدنی دوست دارم نگفتم دختر بد ولی هر کسی دوست داره هردو جنسیت رو داشته باشه بخصوص من که شوهرم تک پسر و پسر آوردن برام اهمیت زیادی داره تا جایی هم که تونستیم با توکل به خداهیچ کمبودی برا دخترام نذاشتم که حسرت چیزی تو دلشودلش بمون تو این راه قدم گذاشتم با امید اینکه با خواست پروردگار و همفکری دوستان بتونم نتیجه بگیرم

شیطونک عزیز با دارو و هزینه عمل تخمک کشی 5 میلیون شده گفتن دوماه دیگه برا انتقال بیا اونم برا تعیین جنسیت حدود چهار نیم یا پنج میلیون هزینشه کلا10 میلیون هزینشه البته برا تعیین جنسیت برا ناباروری نزدیک 5 میلیون اونم بستگی به بیمارستانش داره