2777
2789
عنوان

ivf

| مشاهده متن کامل بحث + 1720 بازدید | 64 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه چند بسته پودر به اسم اینو فولیک بود هر روز دوبسته از پودر رو میریختم تو آب میخوردم

پانكچر اول هم خوردين ؟من مام بودم هيچي برام تجويز نكردن به جز أسيد فوليك وويتامين دالان براي انتقال خودم مكمل گرفتم جنين شناس كفتن كيفيت تخمك وإسپرم خوب بوده؟ فقط تو تعيين جنسيت جنين از دست رفته؟

یه چند بسته پودر به اسم اینو فولیک بود هر روز دوبسته از پودر رو میریختم تو آب میخوردم

عزيزم ببخشيد اين همه سؤال ميپرسم واسه لانكچر سوم كه جنين پسر بيشتر تشكيل شد همسرت تقويتي چيزي خوردن مكمل كه تاثير داشته؟

عزيزم ببخشيد اين همه سؤال ميپرسم واسه لانكچر سوم كه جنين پسر بيشتر تشكيل شد همسرت تقويتي چيزي خوردن ...

ن خودم فقط بهش ویتامین سی و ویتامین ایی میدادم فقط نیم ساعت قبل از نمونه گیری از همسرم رو بیضه هاش یخ گذاشت که شنیده بودم برای افزایش اسپرم پسر خیلی خوب

ن اصلا و ابدا راضی نبودم به هیچ وجه پیگیر مریض نمیشن فقط یه نسخه داره برا همه تجویز میکنه

سلام عزيزم كفتين انتقالي كه مثبت شدين دكتر بهتون قرص لاكتوفم داده از چند روز قبل انتقال خوردين? 

سلام عزيزم كفتين انتقالي كه مثبت شدين دكتر بهتون قرص لاكتوفم داده از چند روز قبل انتقال خوردين?  ...

اره از یک ماه قبل انتقال روزی دوتا میخوردم گفتش میتونی بعد انتقالم بخوری مشکلی نیست 

اره از یک ماه قبل انتقال روزی دوتا میخوردم گفتش میتونی بعد انتقالم بخوری مشکلی نیست 

سلام ببخشین من برای تععیین جنسیت اقدام کردم سهیلا عارفی ۱۱ تا جنین داشتم بیمارستان بهمن دفعه اول گفتم ۷ تاش و پی جی دی انجام بدن که روز انتقال گفتن ۲ تاش دختر هستش و بقیه سالم نبوده و بعدا دباره که ۴ تا باقی مانده رو گفتم پی جی دی انجام بدن دوتاش پسر بود و دوتاش گفتن ناسالم که دوتا رو انتقال دادم و منفی شدم الان دو دل هستم دباره انجام بدم یا نه چون ۱ دختر دارم میخوام ۱ پسرم داشته باشم میخواستم ببینم به نظرتون همدان کلینیک امید و حانم دکتری که شما رفتین خب هستش چون دکتر عارفی اصلا دلسوز نیستش به نظرم 

سلام ببخشین من برای تععیین جنسیت اقدام کردم سهیلا عارفی ۱۱ تا جنین داشتم بیمارستان بهمن دفعه اول گفت ...

سلام عزیزم والا به نظرم خیلی خوبن هم خانم دکتر هم بقیه پرسنل م باور کنین چند بار اقدام کردم اصلا نگفتن مشکلت چیه که نمیشه همش یه نسخه میداد یه روش داشت پیگیر نمیشدن که یه روش کمکی برام به کار ببرن که رو مثبت شدن تاثیری داشته باشه تا اینکه کلینیک امید و خانم دکتر فریمانی رو بهم معرفی کردن خودم خیلی در موردش تحقیق کردم رفتم پیش خانم دکتر اینطور نبود بگه برو فلان روز بیا که مراحل ای وی اف رو شروع کنیم تمام آزمایشات رو برام نوشت کیفیت تخمک رو بدونه غلظت خون آزمایشات شوهرم یه سری بودن که اصلا از شوهرم نگرفته بودن خلاصه بعد از همه آزمایشات گفت یه سه چهار ماهی باید هم خودت هم شوهرت تقویت بشین یه سری دوا درمون برا خودمون شوهرم که خیلی هم گرون بودن برا سه ماه نوشت بعدش ازم سونو کرد ببینم آمادگی دارم که شروع کنه داروهاش کاملا با پانکچر های قبلی فرق داشت حتی روز تخمک گیری هم با دوبار قبلی فرق داشت خانم دکتر بعد از ۴ روز که برا تخمک کشی دارو مصرف میکردم گفت باید تا یازدهمین روزت دوروز یه بار برا اندازه گیری تخمکات بیای سونو بشی که روز ایدآل تخمک کشی رو بفهمیم در حالیکه دوبار قبل میگفتن به همه داروهارو مصرف کنین چهاردهم سیکل بیاین برا تخمک کشی وقتی هم که تخمک کشی میکردم سی چهل تا تخمک بی کیفیت خارج میکردن خلاصه سرتو درنیارم همدان خیلی خیلی پیگیر هستن الکی نمیفرستن دنبال داروی تخمک کشی و بگن فلان روز بیا برا انتقال حالا شما یه بار برین ویزیت بشین ببینم نظرتون چیه اینم بگم خیلی خیلی شلوغ اونجا خیلی معطل میشین ولی خدایی همه رو به نوبت میفرستن داخل