2821
2789
عنوان

چییله خانم 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1491 بازدید | 88 پست
🤣🤣یه درصد فک کن مریم امیرجلالی برا یکی خرج کنه

فکر کن اونجایی که عصبانی میشد میگفت بایددددد آجیلا رو بگیری فقط مریم امیر جلالی میتونه درش بیاره

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چیله با زنه چجوری اشنا شده بود ؟اینو نگفت؟صفحات زیاد شد نتونستم همرو زیرو رو کنم شما خوندی؟

گفت تو تاکسی بودم و خیلی سرفه میکردم ک این خانوم یهو شربت سرفه تو دستش بود بهم داد گفت بخور منم گرفتم ازش خوردم،بعد گفت شمارتو بده ک اگه خواستی برات بگیرم و منم شمارمو دادم و از اونجا شروع شد.......

افسوس که بی فایده فرسوده شدیم...
گلزاروژاله که بهم نمیان بعدشم چون ژاله بزرگتره ولی ایشون از شوهرشون چندسال کوچکتربودن

میگفت شوهرم خیلی خوشکل و پولدار واسه همین گلزار اومد توی ذهنم 😅

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
ولی اون خانم زیادی مشکوکهداستان خانواده مازندرانی و بخونید... هیچ لطفیش طبیعی نبود پیام هاشم َطبطعیع ...

اصلا قبول ندارم . این پیاز داعش رو زیاد کرده .‌و مطمئن باش فقط داره بهش محبت می‌کنه مخصوصا اگر در شهر کوچیک باشن و‌چه بسا اصلا معلم بچه اش باشه یا فامیلی ازش . الکی سر راش نیومده 

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀
🤣🤣🤣😭تصورش خیلی دارکه

😅😅😅😅

چی بگم خواهراینم فردا یا میاد حلالیت میطلبهیا هم راست گفتهاینجا همه عجیبنسرزمین عجایب که میگن اینجاس

دقیقا

ن میتونم قبول کنم نه می تونم قبول نکنم حرفاشو

آهسته برانید، شاید که بدانید، در کجا می رانید😐😂☺️

ساده هم بود توفیلم زیرخاکی همش میترسید مخ شوهره روبزنن خخ

اره دقیقااااااا سریع هم باهمه صمیمی میشد 😂😂😂😂😂😂😂

پارسا پیروز فر لااقل میومد تو ذهنت

اون خیلی آقاست به این نقش نمی‌خورد 😅