2821
2789
عنوان

چییله خانم 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1491 بازدید | 88 پست
عه من تا تهش نرفتماگه دروغ بود واقعا متاسفم براش

من گمون میکنم دروغ بود 

یا حداقل یجاهاییش دروغ بود 

چون پیامایی ک در مورد شات بود ج نمی‌داد 

یا میگفت نمیشه فرستاد!!

این همه در طول روز کاربرا عکس میفرستن چطور میشه پ؟!

حالا دیر و زود داره اما نشد نداره.

بعدشم فک کن طرف معلم باشه،بعد تو تاکسی سرفه کنه و ی مسافر غریبه بگه بیا این شربت سرفه رو بخور و اونم بخوره،،بعد بگه شمارتو بده اگه خواستی برات بگیرم!!!!

دیگه خودت عقلت رو قاضی کن از این مسخره تر هم داریم آیا؟!!!!!

افسوس که بی فایده فرسوده شدیم...
والا آدم نمیتونه باور کنه همچین چیزیواولا کی الان اینهمه کادو‌ و هدیه‌ میده به کسی که فقط ۵ ماهه باه ...

چرا قابل باور نیست طرف یهویی بیاد تو زندگیت عصبی میشه مخصوصا مردا که به همه چیز ما خانوما ایراد میگیرن حالا اگه مرده ریگی به کفش باشه دیگه بدتر

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چه اتفاقی تهش چیکار میتونه بکنهگیرم دزده یا رو شوهرش نذر دارهخب میتونه بدون این همه پول خرج کردن اغر ...

خب همین دیگه

اینکه داره خرج میکنه بی دلیل به ترسناک بودنش اضافه کرده 

سنگ قبر در صورتی ۱۰۰ میلیون می ارزه ؛ که جوابای سوالات شب اول قبرو پشتش نوشته باشن .

به نظرم نقش دوست مرموز رو باید مریم امیر جلالی بازی می‌کرد 

نقش شوهرشو محمدرضا گلزار 

نقش خودشم ژاله صامتی 

😂😂😂😂😂😂چه ترکیبی زدم 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
من از اول که‌خوندم‌حس بدی داشتم اما بازم گفتم همه مثل هم نیستن تا اونجا که بی خبر رفت تو محل کلا ترس ...

الهی بگردم

ولی خب الکی بود دیگه 

تا یجاییش قصه خوب پیش رفت و قوی بود و هیجان انگیز و کمی هولناک 

اما یکم ک جلو رفتیم و هی سوال پیچش کردن کاربرا دیگه از دستش در رفت و نمیدونس چطوری مدیریتش کنه و هیجانش از بین رفت.

افسوس که بی فایده فرسوده شدیم...
شهاب خوبه ولی چون شخصیت شوهر چیله خیلی غر غرو و عصیان گره معادی و اون لحنش مناسب‌تره😂

عاشق تحلیل کردنتم😁

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

من گمون میکنم دروغ بود یا حداقل یجاهاییش دروغ بود چون پیامایی ک در مورد شات بود ج نمی‌داد یا میگفت ن ...

چیله با زنه چجوری اشنا شده بود ؟

اینو نگفت؟

صفحات زیاد شد نتونستم همرو زیرو رو کنم شما خوندی؟

حالم بده خیلی بددد ۹/۴ ، حالم خیلی بدتره۱۲/۹

من گمون میکنم دروغ بود یا حداقل یجاهاییش دروغ بود چون پیامایی ک در مورد شات بود ج نمی‌داد یا میگفت ن ...

آشنایی که دروغ نبود .‌بلکه این دروغه که اون خانم نقشه ای براش داره .‌چون اون خانم فقط با توجه به زندگی داغون این خانم دلش براش می سوخت و محبت می کرد و مطمئن باش خودش از بدبختیاش برای اون خانم گفته و اون خانم درسته چهل سال داشت و ازش بزرگ تر بود ولی خیلی زود ازدواج کرده بود و دختر بیست ساله داشت و این خانم هم فقط چند سال از دخترش بزرگ تر بود پس بهش محبت می کرد چون همه تاپیکاش نشون میده که شوهرش دوستش نداره و زندگی خوبی ندارد 

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀
به نظرم نقش دوست مرموز رو باید مریم امیر جلالی بازی می‌کرد نقش شوهرشو محمدرضا گلزار نقش خودشم ژاله ص ...

🤣🤣یه درصد فک کن مریم امیرجلالی برا یکی خرج کنه

حالم بده خیلی بددد ۹/۴ ، حالم خیلی بدتره۱۲/۹

چیله با زنه چجوری اشنا شده بود ؟اینو نگفت؟صفحات زیاد شد نتونستم همرو زیرو رو کنم شما خوندی؟

گفت تو تاکسی سرفه میکردم شدید

بهم قرص و اب داد

کنارم نشسته بود

آهسته برانید، شاید که بدانید، در کجا می رانید😐😂☺️

چیله با زنه چجوری اشنا شده بود ؟اینو نگفت؟صفحات زیاد شد نتونستم همرو زیرو رو کنم شما خوندی؟

با سرفه اتفاقی تو تاکسی و مرهم اون خانم تو تاکسی

یا شربت ضدسرفه ای که با اون خانم بود

پودر البته فک کنم گف

شماره رد و بدل کردن

درخواست دوستی ممنوع...

آشنایی که دروغ نبود .‌بلکه این دروغه که اون خانم نقشه ای براش داره .‌چون اون خانم فقط با توجه به زند ...

ولی اون خانم زیادی مشکوکه

داستان خانواده مازندرانی و بخونید... 

هیچ لطفیش طبیعی نبود 

پیام هاشم َطبطعیع بود

به نظرم نقش دوست مرموز رو باید مریم امیر جلالی بازی می‌کرد نقش شوهرشو محمدرضا گلزار نقش خودشم ژاله ص ...

گلزاروژاله که بهم نمیان بعدشم چون ژاله بزرگتره ولی ایشون از شوهرشون چندسال کوچکتربودن

با سرفه اتفاقی تو تاکسی و مرهم اون خانم تو تاکسییا شربت ضدسرفه ای که با اون خانم بودپودر البته فک کن ...

اینش مشکوک بود/:

مگ میشه ی معلم در این ساده باشه؟ 

نمی فهمم