2821
2789
عنوان

چییله خانم 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1491 بازدید | 88 پست
من تا اونجایی خوندم که می‌گفت اومد خونشون و رفتبقیه هم داشت مگه تقریبا صفحع۱۰ اینا میشد

من تا آنجایی خواندم که گفتند براشون عیدی آورد اون خانم بعد رفتنش همسرشون باهاش دعوا می کنه که چرا اینجوری هست و اینا تا همین جا بود فکر کنم

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه اتفاقا قشنگ یه چهره مرموزو اروم داره این شخصیت هم یحتمل باید مرموز و در عین حال مهربون پ دلسوز دی ...

اوف عالی

پانته‌آ قوی هم هست نقشو درمیاره

حیف که ممنوع التصویره

آسمون سنگی شده.خدا انگار خوابیده.انگار از اون بالاها گریه هامو ندیده💔

به نظرم معادی برای نقش شوهره بهتره🤣

فقط شهاب حسینی

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

بهش بگین بره نویسنده شه😐

میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤     1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺                                 

تهش گفت چکار کنم دست از سرم ور داره والا همچین آدمی بیوفته به تورم مگه مرض دارم ازش جداشم اونم هی زر عاشقانه بزنه ولی پولا آجیلارو عشقه

از من منی ماند که دیگر شوق هیچ چیز را ندارد🤍🖤

وای وای عالی😂چقد خوبی توواییی اره معلومه فیلم زیاد میبینی

خوشگل و گیرا هم هست قشنگ ذهن مخاطب درگیر میشههه😂

قربونت برم ارههه سینما رو جارو کردم از بچگی🤦🏻‍♀😂

آسمون سنگی شده.خدا انگار خوابیده.انگار از اون بالاها گریه هامو ندیده💔

من تاپیکاشو خوندم و اصلا هم اینطور نیست که خودش تعریف کرد . یک زندگی داغون و یک شوهر بی محبت داره . و این خانم مهربان که مادر دو فرزند هم هست داره در حقش مادری می کنه و قطعا دل اون خانم براش می سوزه

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀

والا آدم نمیتونه باور کنه همچین چیزیو

اولا کی الان اینهمه کادو‌ و هدیه‌ میده به کسی که فقط ۵ ماهه باهاش اشنا شده

بعد ناراضی بودن شوهره هم که اصلا قابل باور نیست

عید آن رو مبارک بادم، که تو آبادی و من آزادم..🕊️

آره واقعا سرگرم کننده بود بعد گرفتن ی خروار هدیه گرون و پول و قربون صدقه های وقت و بی وقت ،تازه یادش ...

من از اول که‌خوندم‌حس بدی داشتم اما بازم گفتم همه مثل هم نیستن تا اونجا که بی خبر رفت تو محل کلا ترس افتاد به جونم.حالا فکر کن من ساعت۱وارد تاپیک شدم تا ۳که شوهرم بیاد نمی‌تونستم تکون بخورم 

میدونی ممکنه چه اتفاقا براش بیوفته با همچین دوستی؟؟

چه اتفاقی تهش چیکار میتونه بکنه

گیرم دزده یا رو شوهرش نذر داره

خب میتونه بدون این همه پول خرج کردن اغراق آمیز هم انجام بده خیلی بو داره ماجرا 

یعنی برا کی طرف تو یه ماه۲۰ میلیون بده به یکی؟

حالم بده خیلی بددد ۹/۴ ، حالم خیلی بدتره۱۲/۹

من تاپیکاشو خوندم و اصلا هم اینطور نیست که خودش تعریف کرد . یک زندگی داغون و یک شوهر بی محبت داره . ...

منم حس میکنم بقیه زود قضاوت کردن با شما موافقم

حالم بده خیلی بددد ۹/۴ ، حالم خیلی بدتره۱۲/۹