2777
2789
عنوان

چییله خانم 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1494 بازدید | 88 پست
خب اینم میشه گفت این خانم با همسرش رابطه داره الان میخواد بیاد علنی کنه حضورشو تو زندگی این خانم این ...

نه بابا . اون خانم خودش متاهل هست دو بچه بزرگ کرده . و حتما این آشنایی مدت داره یک آشنایی تازه و بی پایه اساس نیست 

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز وشادم .من دختر بهارم 🍀🍀
شوهرش فکر کنم مغازه داره . آخه کدوم زن با دوتا بچه بزرگ بیکاره دنبال شوهر تحفه ی یه زن دیگه راه بیوف ...

من یک نفرو میشناسم شوهرش معتاد بود زندان میرفت حالا جرمش نمیدونم چی بود بعد که اومده بود مرخصی رفته بود زن صیغه کرده بود،یا زنهایی که به شوهرشون خیانت میکنن و میفتن دنبال کسای دیگه،هستن متاسفانه و اینکه اون نگفت دنبال شوهرمه گفت خیلی آمارشو میگیره که اینو گفت ذهن من بیشتر رفت سمت دزدی یا همجنس گرایی 

عاشق همسرمم،مامان دوتا گل پسر، اگه تنبلی تخمدان داری و میخوای بچه دار بشی تاپیک اخرم رو بخون، اگر برات مفید بود بگو بهم ❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من یک نفرو میشناسم شوهرش معتاد بود زندان میرفت حالا جرمش نمیدونم چی بود بعد که اومده بود مرخصی رفته ...

نه عزیزم . آمار چی ؟ خب ما زن ها وقتی پیش هم می‌نشینیم هم آمار خودمون رو میدیم هم دوست داریم همه چی از دوستمون بدونیم 

نه عزیزم . آمار چی ؟ خب ما زن ها وقتی پیش هم می‌نشینیم هم آمار خودمون رو میدیم هم دوست داریم همه چی ...

نه والا من یه دوست دارم ده ساله باهمیم ولی هیچوقت نه درمورد شوهرم میپرسه نه من چیزی میگم وقتی به هم می‌رسیم انقد حرف از خودمون داریم که اصلا به مردا نمیرسه موضوع حرفمون

عاشق همسرمم،مامان دوتا گل پسر، اگه تنبلی تخمدان داری و میخوای بچه دار بشی تاپیک اخرم رو بخون، اگر برات مفید بود بگو بهم ❤️

نه والا من یه دوست دارم ده ساله باهمیم ولی هیچوقت نه درمورد شوهرم میپرسه نه من چیزی میگم وقتی به هم ...

عجیبه . 

نه بابا . اون خانم خودش متاهل هست دو بچه بزرگ کرده . و حتما این آشنایی مدت داره یک آشنایی تازه و بی ...

اره ولی میدونی اینکه اون خانوم اومده نزدیک خونه آدرس بگیره خیلی مشکوک اون خانم 

اربابم حسینننن زندگی اصلا امام حسین خوبه حال ما قطعا با امام حسین خوبه روزگار خوبه اصلا همه چی با امام حسین خوبه ❤️❤️❤️🌹🌹🌹

والا چی بگم . من فقط احساسم میگه چنین زنی مثل مادر بهش محبت میکرد چون خودش هم دختر در حدود سن اون دا ...

انشالله که واقعا این باشه و بدبینی ما بی مورد بوده باشه

گودرزی هستم؛ تولیدکننده محصولات دستساز و تخصصی پوست. هدف من بازگرداندن درخشش و سلامت به چهره شماست. تمامس محصولات با بالاترین استانداردهای ایمنی برای صورت و دست ساخته میشوند.ابرسانهای من فراتر از یک آبرسان ساده هستند؛ با ترکیب آبرسانی عمیق و مرطوبکنندگی ماندگار، پوست شما را به طور کامل تغذیه میکنند.

اره ولی میدونی اینکه اون خانوم اومده نزدیک خونه آدرس بگیره خیلی مشکوک اون خانم

خب دوستش بوده خواسته بیاد پیشش و‌ادرس پرسیده 

خب دوستش بوده خواسته بیاد پیشش و‌ادرس پرسیده

خو این شک برانگیز دوست درحد همون دارو بیرون بودن رفتن کافی بود نه اینکه واسه بیاد بی هوا خونه شون که چی بشه مثلا ها شوهرش ببینه خونش رو اصلا منطقی نیس کارشون اینکه استاتر نباید آدرس مبدا بیاد تو خونه اش می‌گفت نیستیم بیرون بازار

اربابم حسینننن زندگی اصلا امام حسین خوبه حال ما قطعا با امام حسین خوبه روزگار خوبه اصلا همه چی با امام حسین خوبه ❤️❤️❤️🌹🌹🌹

خو این شک برانگیز دوست درحد همون دارو بیرون بودن رفتن کافی بود نه اینکه واسه بیاد بی هوا خونه شون که ...

والا دوستی رفت و آمد هم داره اون خانم هم خانم متاهل و بچه بزرگ داره بچه کوچیکی که نبوده 

والا دوستی رفت و آمد هم داره اون خانم هم خانم متاهل و بچه بزرگ داره بچه کوچیکی که نبوده

نه  قبول ندارم صدتا بچه داشته باشه تا وقتی که مطمن نباشم ازش نمی‌زارن درخونه یاد بگیره اینکه ی روز بی هوا پاشه بیاد درخونه این خانم ی چیزی هست 

عجیبه .

😐هرچیزی یا هر کسی که شبیه شما نباشه عجیبه

ببین شغل و اسم و سن شوهرمو میدونه ولی اینکه  بپرسه کی خونه س کی نیست اینا رو نه من کار دارم نه اون قرار نیست جیک و پوک شوهرامونو در بیاریم