2821
2789
عنوان

چییله خانم 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1491 بازدید | 88 پست
خب اینم میشه گفت این خانم با همسرش رابطه داره الان میخواد بیاد علنی کنه حضورشو تو زندگی این خانم این ...

نه بابا . اون خانم خودش متاهل هست دو بچه بزرگ کرده . و حتما این آشنایی مدت داره یک آشنایی تازه و بی پایه اساس نیست 

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀
شوهرش فکر کنم مغازه داره . آخه کدوم زن با دوتا بچه بزرگ بیکاره دنبال شوهر تحفه ی یه زن دیگه راه بیوف ...

من یک نفرو میشناسم شوهرش معتاد بود زندان میرفت حالا جرمش نمیدونم چی بود بعد که اومده بود مرخصی رفته بود زن صیغه کرده بود،یا زنهایی که به شوهرشون خیانت میکنن و میفتن دنبال کسای دیگه،هستن متاسفانه و اینکه اون نگفت دنبال شوهرمه گفت خیلی آمارشو میگیره که اینو گفت ذهن من بیشتر رفت سمت دزدی یا همجنس گرایی 

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یک نفرو میشناسم شوهرش معتاد بود زندان میرفت حالا جرمش نمیدونم چی بود بعد که اومده بود مرخصی رفته ...

نه عزیزم . آمار چی ؟ خب ما زن ها وقتی پیش هم می‌نشینیم هم آمار خودمون رو میدیم هم دوست داریم همه چی از دوستمون بدونیم 

نه عزیزم . آمار چی ؟ خب ما زن ها وقتی پیش هم می‌نشینیم هم آمار خودمون رو میدیم هم دوست داریم همه چی ...

نه والا من یه دوست دارم ده ساله باهمیم ولی هیچوقت نه درمورد شوهرم میپرسه نه من چیزی میگم وقتی به هم می‌رسیم انقد حرف از خودمون داریم که اصلا به مردا نمیرسه موضوع حرفمون

نه والا من یه دوست دارم ده ساله باهمیم ولی هیچوقت نه درمورد شوهرم میپرسه نه من چیزی میگم وقتی به هم ...

عجیبه . 

نه بابا . اون خانم خودش متاهل هست دو بچه بزرگ کرده . و حتما این آشنایی مدت داره یک آشنایی تازه و بی ...

اره ولی میدونی اینکه اون خانوم اومده نزدیک خونه آدرس بگیره خیلی مشکوک اون خانم 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اره ولی میدونی اینکه اون خانوم اومده نزدیک خونه آدرس بگیره خیلی مشکوک اون خانم

خب دوستش بوده خواسته بیاد پیشش و‌ادرس پرسیده 

خب دوستش بوده خواسته بیاد پیشش و‌ادرس پرسیده

خو این شک برانگیز دوست درحد همون دارو بیرون بودن رفتن کافی بود نه اینکه واسه بیاد بی هوا خونه شون که چی بشه مثلا ها شوهرش ببینه خونش رو اصلا منطقی نیس کارشون اینکه استاتر نباید آدرس مبدا بیاد تو خونه اش می‌گفت نیستیم بیرون بازار

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

خو این شک برانگیز دوست درحد همون دارو بیرون بودن رفتن کافی بود نه اینکه واسه بیاد بی هوا خونه شون که ...

والا دوستی رفت و آمد هم داره اون خانم هم خانم متاهل و بچه بزرگ داره بچه کوچیکی که نبوده 

والا دوستی رفت و آمد هم داره اون خانم هم خانم متاهل و بچه بزرگ داره بچه کوچیکی که نبوده

نه  قبول ندارم صدتا بچه داشته باشه تا وقتی که مطمن نباشم ازش نمی‌زارن درخونه یاد بگیره اینکه ی روز بی هوا پاشه بیاد درخونه این خانم ی چیزی هست 

عجیبه .

😐هرچیزی یا هر کسی که شبیه شما نباشه عجیبه

ببین شغل و اسم و سن شوهرمو میدونه ولی اینکه  بپرسه کی خونه س کی نیست اینا رو نه من کار دارم نه اون قرار نیست جیک و پوک شوهرامونو در بیاریم