شوهرش فکر کنم مغازه داره . آخه کدوم زن با دوتا بچه بزرگ بیکاره دنبال شوهر تحفه ی یه زن دیگه راه بیوف ...
من یک نفرو میشناسم شوهرش معتاد بود زندان میرفت حالا جرمش نمیدونم چی بود بعد که اومده بود مرخصی رفته بود زن صیغه کرده بود،یا زنهایی که به شوهرشون خیانت میکنن و میفتن دنبال کسای دیگه،هستن متاسفانه و اینکه اون نگفت دنبال شوهرمه گفت خیلی آمارشو میگیره که اینو گفت ذهن من بیشتر رفت سمت دزدی یا همجنس گرایی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه عزیزم . آمار چی ؟ خب ما زن ها وقتی پیش هم مینشینیم هم آمار خودمون رو میدیم هم دوست داریم همه چی ...
نه والا من یه دوست دارم ده ساله باهمیم ولی هیچوقت نه درمورد شوهرم میپرسه نه من چیزی میگم وقتی به هم میرسیم انقد حرف از خودمون داریم که اصلا به مردا نمیرسه موضوع حرفمون
خو این شک برانگیز دوست درحد همون دارو بیرون بودن رفتن کافی بود نه اینکه واسه بیاد بی هوا خونه شون که چی بشه مثلا ها شوهرش ببینه خونش رو اصلا منطقی نیس کارشون اینکه استاتر نباید آدرس مبدا بیاد تو خونه اش میگفت نیستیم بیرون بازار
من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم