2821
2789
عنوان

چییله خانم 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1491 بازدید | 88 پست

راست و دروغ تاپیک رو نمیدونم ولی خیلی خوب شد که این تاپیک رو زد چون بقیه تجربه های مشابهش رو گفتن و خودش یه تلنگر بزرگ بود که چشم و گوشمونو بیشتر باز کنیم و تو این دوره زمونه بیشتر مراقب خودمون باشیم ولی خدا نکشدتون مریم امیر جلالی رو تصور کردم مردم از خنده 🤣

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

میگفت شوهرم خیلی خوشکل و پولدار واسه همین گلزار اومد توی ذهنم 😅

اصلا اینطور نیست تاپیکاشو بخون

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اصلا اینطور نیست تاپیکاشو بخون

واقعا ؟؟؟؟؟

آخه خیلی تاکید بر این موضوع داشت 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
چرا همین طور بود منتها برا اسی خرج نمیکنه حساب زندگیمون از هم جداست تو تاپیک گفت

بابا یه  مغازه داره و خودش هم یه معلم ساده دبستان 

من تاپیکاشو خوندم فقط از رابطه بد با شوهرش و مشکل اختلال دو قطبیش گفته چیزی درمورد شرایط مالی خوب یا ...

شوهرش فکر کنم مغازه داره . آخه کدوم زن با دوتا بچه بزرگ بیکاره دنبال شوهر تحفه ی یه زن دیگه راه بیوفته اونم شوهری که با زن خودش خوب نیست . از بس مردم به هم محبت نمیکنن این چیزا عجیب شده 

نه ببین کلی قسط دارن کلی از پولاشون بابت قسط می‌ره .نمی‌دونم اینجوری که می‌گفت رندگیشون دهن پرکنه

والا چی بگم . من فقط احساسم میگه چنین زنی مثل مادر بهش محبت میکرد چون خودش هم دختر در حدود سن اون داشت 

شوهرش فکر کنم مغازه داره . آخه کدوم زن با دوتا بچه بزرگ بیکاره دنبال شوهر تحفه ی یه زن دیگه راه بیوف ...

خب اینم میشه گفت این خانم با همسرش رابطه داره الان میخواد بیاد علنی کنه حضورشو تو زندگی این خانم اینجوری میشه 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم