2777
2789
عنوان

شوهرم همش لباس مشکی میپوشه

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 37 پست

مامانم تونس من و رنگی پوش کنه ولی به خودم باشه باز میرم سراغ همون رنگ 

سلیقه آدما‌ تغییر دادنی نیست و به نظرم باید به  سلیقه هم احترام بذاریم .من الان یه لباس ببینم خوشم بیاد نمیتونم به مامانم بگم به خاطر رنگش

ولی حالا شما بهش پیشنهاد یه لباس رنگی بده کم کم لباس و رنگی کن بعد بقیه رو

آیا تو وجود داشتی؟ شاید همیشه خیال بودهای...

نمیتونم اونارو خراب کنم بالتو هاش خیلی گرون گرفته نمیشه دردسر میشه

لباشاش روبه بلاسرشون بیار. پالتو رو که قطعا نه. بگو مگه عزاداری همششش سیاه. الیته دور از جونت ـبگو حق نداری دیگه مشکی بپوشی هر وقت کن مردم بیا بپوش.. ببرش پسذهن فروشی بگو الا و بلا بایدددددد این  رنگی بپوشی. برای هر مناسبتی لباس رنگی براش بخر 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لباسای سیاهشو موقع اتوکشیدن بسوزون و دقیقا موقع سر کاری چیزی که مجبور بشه یه رنگ دیگه بپوشه شوخی میک ...

میدونم من که نمیکنم بالتو ها با لباس ها رو خیلی گرون گرفته 

بیشتر انگار اومدی بگی شوهرم خوش استایله کلاه شاپو و کت بلند و عینک و ... تا اینکه نا راحت باشی

بعدم اون راننده حتما حواسش نبوده چون شوهرت هرچقدرم لباساش مشکی باشه بالاخره صورتش روشن ذغال که نیست

بیشتر انگار اومدی بگی شوهرم خوش استایله کلاه شاپو و کت بلند و عینک و ... تا اینکه نا راحت باشیبعدم ا ...

نه بخدا واقعا ناراحتم اصلا خوشم نمیاد اصلا دیده نمیشه الکی نمیگم