2777
2789
عنوان

سه تا دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 13746 بازدید | 79 پست
دختر ینی من مامانم هزار حرفم بهم بزنه بازم یادم میره پسر ینی شوهرم مشغول ما شده ماهی یبارم نمیره یا ...

چرا همیشه همه چیز ررعکسه مادر شوهر من چهار تا دختر داره ولی میان و میخورن و میریزن و حتی ظرفا رو هم وقتی میرن پدر شوهرم میسوره تنها عصای دسشون شوهر منه ببرتشون دکتر و خریداشونو بکنه . خکنشونو دم عید تعمیرات کنه حتی گارگر میگیره کارهای مامانسو کنن منم جلوشو نمیگیرم به خدا میگه هرچی دارم از دعای مادرم دارم منم خوشحال میسم . به نظرم هرچی خوبس خوبه والا داداشای خودم که خون مامانم و کردن تو شیشه

دنیای مجازی یعنی تنهایی دسته جمعی ؛

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دلم خیلی گرفته بود دوستان .خیلی بهم روحیه دادین.سعی میکنم از این به بعد ذره ای به این چیزا فک نکنم

واقعا فکر میکردی؟؟؟؟؟به خدا یه ذره هم مهم نیست چی میگن .

من رفتم تعیین جنسیت سر پسر اولم خواهرشوهرم که فهمید گفتن اه پسره

بعد جاریم دختر باردار بود مادرشوهرم به شوهرم گفته بود خدا رو شکر کن زنت پسر آورده

چی کار به حرف مردم داری دختر عشقه به خدا

اکثرشون همینن به خاطر یه مشت آدم نادون و بی سواد که ما نباید اعصابمونو خورد کنیم. محلش نذار

دقیقا همینطورن .مادر شوهر منم میگه دفعه بعدی پسر میشه .من دلم میگیره

خدایا کاری کن که سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
من ندارم...اما فکر کنم اون پدر و مادر خوشبخت ترینن سه تا دختر و سه تا همدم دارن همیشه دلشون قرصه

ما سه تا خواهریم😊😊😊😊

فرانسه بمیرد زیبایی میمیرد/آلمان بمیرد قدرت میمیرد/بریتانیا بمیرد سیاست میمیرد/ایران بمیرد تمدّن میمیرد/وعرب بمیرد خیانت میمیرد🙇
اکثرشون همینن به خاطر یه مشت آدم نادون و بی سواد که ما نباید اعصابمونو خورد کنیم. محلش نذار

دیروزسوارماشین یه زنو شوهرشدیم دوتادخترداشتن برگشته به زنه میگه پسرنداری ایشالله سومی بیاری پسرشه وازین حرفا،انگارواجبه اظهارنظرکنه

فقط خدا

من یه دختر دارم یعنی آرزوی شوهرمو و خاندانش این بود؛ خدا رو هزار مرتبه شکر

هر بار دخترمو نگاه می کنم بلند بلند می گم دیگه همه شنیدن صدامو دخترم هم با این که همش دو سال و نیمشه کیف می کنه « من چه کار خوبی کردم که خدا تو رو به من داد دنیز »

من دو تا از خواهرشوهرام و یکی از جاریام .هر کدوم سه تا دارن ....از طرف خانواده ی همسر ..انگار حرفایی ...

اووووووووووووو حالا مگه شالیزار دارند ، پسر میخوان شخم بزنه زمین شونو 😣

لطفا امضامو دیدین یه فاتحه برای بابام بفرستید و بهم بگید منم برای اموات شما بخونم

دقیقا همینطورن .مادر شوهر منم میگه دفعه بعدی پسر میشه .من دلم میگیره

متاسفانه این دیدگاه مردسالارانه و برتری مرد به زن هنوز تو ذهن آدمای قدیمی و بی سواد وجود داره کاریشم نمیشه کرد. اما الان دیگه هر کس باسواده می دونه که زن و مرد برابرن و ارزش یکسانی هم دارن. من نه خودم خودکم بینی دارم به خاطر زن بودنم و نه دخترمو حقیر می بینم. اصلا دلم نمی خواد مرد میشدم به هیچ وجه

من شوهرم انقدر هوای مامان باباش رو داره به خدا همه کار براشون میکنه همههههه کار. حتی بعد از فوت بابام برای مامانمم از برادرم مهربون تر و بهتره. کاری نیست مامانم بخواد بکنه براش انجام نده. سر اینکه چرا هرشب مامانم نمیاد خانه ما بخوابه دعوا میکنه با من که چرا مامانم تنها است. ولی به خدا داداشم خانه اش واحد بغلی مامانمه حتی یه شب هم از روز فوت بابا نیومد پیش مامانم بمونه یا نهایتا هفته ای یه بار میاد سر میزنه

بچه باید مهربون و خوش قلب و قدردان باشه چه دختر چه پسر

مگه برای دیگران زندگی میکنی  اهمیت نده مردم بخوان حرف بزنن میزنم من دوتا دختر دارم و یه پسر ...

وای عجب آدمایین رو چه حسابی این حرفو میزنن 

و خدایی که به شدت کافیست ... 

من عااااااشقه دخترم شخصاحسرت اونايي كه دخترزياددارنوميخورم خدايكي ازبزرگترين لطفاشوبهم كرده وخداروشكريه دخترسالم ونازبهم داده ولي چون حِس ميكنم بخاطراينكه شوهرم تك پسره وداداش نداره بخاطرنگاه اطرافيانوشايدته دلش بخادكه يه پسرداشته باشه ازهداخاستم بچه بعديمويه پسرسالم وصالح مثله دخترم دوست داشتني بهم بده