2777
2789
عنوان

سه تا دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 13746 بازدید | 79 پست

اتفاقا شوهرم هم میگه حرفای دیگرون دره ای اهمیت نداره و برای دختراش جونشو میده .خودمم همینطورم ولی احساس میکنم بعضیا با ترحم نگام میکنن .چه میدونم شایدم خودم حساسم و منظوری ندارن

خدایا کاری کن که سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوستان این رژیم های غذایی از کی باید شروع شه یا همیشه بیشتر باید چیا بخوریم تا دختر شه ؟  مثلا ...

اصلا به اینا نیس من سر بچه دومم رفتم مشاوره برای دختر  دار شدن چند ماه رژیم غذایی رو رعایت کردم و شوهرمم رعایت کرد و موقع نزیدیکی و اینا  ولی بازم پسر شد . البته خدا رو شکر . الانم خیلی میخوامش از پسر اولم هم بیستر اخه خیلی جیگره😍😘

دنیای مجازی یعنی تنهایی دسته جمعی ؛
اتفاقا شوهرم هم میگه حرفای دیگرون دره ای اهمیت نداره و برای دختراش جونشو میده .خودمم همینطورم ولی اح ...

آخه چه ترحم و دلسوزی؟ مثلا که چی؟ خواهر من 2 تا پسر داره همه ش تو اتاقاشونن به من میگه خوشبحالت که دختر داری. این مونست میشه و در کنارته. مثلا پسرا چه گلی به سر والدینشون می زنن که دخترا نمی زنن؟

[QUOTE=52261080]دختر داشتن خیلی خوبه ولی اینکه بزرگ بشن شوهرشون حتی یه لحظه ناراحتشون کنه واقعا غیر قابل تحمل خدا اون روز رو نیاره .منم دلم میگیره اون جور چیزا به ذهنم میاد

خدایا کاری کن که سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار

من دوتا پسر دارم همه بهم میگن آخی دختر نداری، پیر بشی کسی نیست کمکت کنه و..........

همه هم دست به دعان من یه دختر بیارم

شاغلم اصلا هم نه جسمی نه روحی توان داشتن بچه سوم رو ندارم.

عزیزم هرچی داشته باشی مردم حرف میزنن خیلی اهمیت نده. نمی خواد با ترحم نگاه کنن دلشون به حال خودشون بسوزه

والا دختر به مراتب دلسوزتره برای پدر و مادر

[QUOTE=52261080]دختر داشتن خیلی خوبه ولی اینکه بزرگ بشن شوهرشون حتی یه لحظه ناراحتشون کنه واقعا غیر ...

باید واقعا رو تربیتشون کار کنی و مستقل و قوی و شاد و با اعتماد به نفس بارشون بیاری 

دختر ینی من مامانم هزار حرفم بهم بزنه بازم یادم میره پسر ینی شوهرم مشغول ما شده ماهی یبارم نمیره یا من نمیدارم بخاطر دعوایی که با خواهراش داشتم ولی یه دنیا هرکاری کنن دختر دل نمیکنه از خانوادش ... خدایی خودمون میلی نداریم شوهرمون بره اونوری یا گاهی جداشم میکنیم ولی اون میتونه حریف ما شه ؟😂

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!

من خودم خواهر ندارم خیلی دوست داشتم دختر بیارم ولی دیگه خدا نخواست . راضیم به رضای خدا هیچی رو نمیشه زودکی داشت . ولی منم که تک دخترم اینطور نیس مامان و بابام قدرمو بدونن مثلا . مخصوصا مامانم همیشه پسریه 😣😣

دنیای مجازی یعنی تنهایی دسته جمعی ؛