2777
2789
عنوان

سه تا دختر

13746 بازدید | 79 پست

کیا سه دختر دارن و نظرشون در این مورد چیه ؟آیا حرف و نگاه اطرافیان باعث ناراحتیتون میشه؟؟

خدایا کاری کن که سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار

من ندارم...اما فکر کنم اون پدر و مادر خوشبخت ترینن سه تا دختر و سه تا همدم دارن همیشه دلشون قرصه

ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من ندارم اما ارزومه داشته باشم 

اطرافیان مهم نیستن که نظرو نگاهشون مهم باشه

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری

وا چه ناراحتی 

دختر برای هرخونه ای رحمته

خواهر شوهر من سه تا داره اینقدر شیرینن که نگو

یکی از فامیلامون هم سه تا دختر داره یه پسر 

می گه این سه تا اگه صدتا هم بودن بازم کم بود

فرزندم هیچ کس قادر به درک عشق من نسبت تو نیست تو تنها کسی هستی که صدای قلبم رو در درونم شنیدی

ما خودمون ۴ تا خواهریم

از همون بچگی اینقدر هوای همو داشتیم

الانم که بزرگ شدیم تو همه کاری با هممیم 

اصلا خواهر داشتن نعمتیه

فرزندم هیچ کس قادر به درک عشق من نسبت تو نیست تو تنها کسی هستی که صدای قلبم رو در درونم شنیدی

من دو تا از خواهرشوهرام و یکی از جاریام .هر کدوم سه تا دارن ....از طرف خانواده ی همسر ..انگار حرفایی بهشون زده شده ...ولی خودشون خیلیم راضین ..ولی حاریم اذیته دلش پسر میخاد با اینکه بیست روزه دیگه یکی از دختراش ازدواج میکنه ولی بازم میگه شاید بذارم باردار بشم

چقد خوب  خیلی انرژی گرفتم از حرفاتون .ممنونم دوستان .خودمم همین نظرو دارم ولی یکم نگاه دیگران ...

نگاه دیگران ذره ای اهمیت نداره

ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌