2777
2789
عنوان

سه تا دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 13746 بازدید | 79 پست

برادر شوهر من سه تا دختر داره همه فامیل پسر دارن.  مدرسه خوب فرستادشون یکیشون رادیولوژیه یکیشون پرستاری. ماهی پنج میلیون پول در میارن همشم باباهه میگیره. دختر سومشم می خواد دندونپزشکی بخونه. از خداشون باشه سه تا دختر داشته باشن.  میگن شیر از بیشه بیاد بیرون. نر و مادش مهم نیست 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مگه برای دیگران زندگی میکنی 

اهمیت نده مردم بخوان حرف بزنن میزنم

من دوتا دختر دارم و یه پسر

چند نر بهم گفتن اخی بخاطر پسر گذاشتی دوتا دختر گیرت بیاد سومی پسر شد شانس آوردی 

در صورتی که بچه اولم پسر هست دومی و سومی دختر هستن 

منم اصلا جواب ندادم فقط یه نیشخند زدم و دیگه جواب ندادم شعورشون در این حد هست 

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر

🍂🌺🍃🌺🍂

🌿🍂🌿

🌾

👼 تقدیم به همه دخترداران 👼

پیامبر خدا صلّی الله علیه و آله و سلّم

می فرماید:

🌸🍃 چه خوب فرزندانی هستند دختران

هر کس یکی از آنها را داشته باشد، خداوند آن را برای وی پوششی از آتش دوزخ قرار می دهد و هر کس دو تا داشته باشد، خداوند به خاطر آنان، او را وارد بهشت می سازد؛ و هرکس سه دختر یا مانند آن خواهر داشته باشد، جهاد و صدقه ای استحبابی از او بر می دارد 🍃🌸

🌸🍃 هر خانه‌اي كه در آن دختر باشد، هر روز دوازده بركت و رحمت از آسمان ارزاني‌اش مي شود؛ و زيارت فرشتگان از آن خانه قطع نمي‌گردد، در حالي كه در هر شبانه روز براي پدر آن دختران عبادت يكسال نوشته ميشود 🍃🌸

🌸🍃 دخترداران شاکر باشید و قدرخودتان را بدانید .

ارزش يک دختر را خدايي ميداند که او را در سنين کودکي براي عبادت برميگزيند 🍃🌸

🌸🍃 پيامبري ميداند که فرمود: دختر باقيات الصالحات است 🍃🌸

🌸🍃 امام صادق ع ميداند که فرمود:پسران، نعمت‏ اند و دختران خوبى. خداوند، از نعمت ‏ها سؤال مى ‏کند و به خوبى‏ ها پاداش مى‏ دهد 🍃🌸

🌸🍃 ارزش دختر را خدايي ميداند که هرکسي را لايق ديدن  نکرد

ارزش دختر را خدايي ميداند که به بهترين مخلوقش حضرت محمد ص دختري عطا کرد

که هدايت يک جهان به عهده ي فرزندان اوست 🍃🌸

✨ انا اعطيناک الکوثر ✨

و اين هديه ي الهي، يک دختر بود

🌷🕊

#برمداردختر🦋💞

🌾

🌿🍂🎋

🍂🌺🍃🌺🍂

چقد خوب  خیلی انرژی گرفتم از حرفاتون .ممنونم دوستان .خودمم همین نظرو دارم ولی یکم نگاه دیگران ...

هیچوقت به حرف مردم توجه نکن.مردم همیشه حرف واسه گفتن دارن.

با دخترات خوش باش و به بهترین نحو تربیتشون کن که همون اطرافیانت افسوس بخورن.دختر داشتن بهترین نعمت زندگیه

بخوای به نظر مردم باشی همه چی رو میگن والا من دوتا پسر دارم همش میگن اخی دختر نداری تو والا . حالا دختر داشته باشی میگن اخی پسر نداری . چه دختر چه پسر صالح باشن خوبه

دنیای مجازی یعنی تنهایی دسته جمعی ؛

من خودم دوتا خواهر دارم يني سه تا دختريم

مادرم ميگه هر بار ك بدنيا ارمدين پدرتون گفت خدايا شكرت بازم دختر دارشدم

نه بابام نه مامانم پسر دوس ندارن 

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME

مامانم ۳تا داره.مامان بزرگ خدابیامرزم ۷ تا داره.الان دختراش همیشه براش ختم قران میگیرن.کجا عروس از این کارا میکنه؟؟تازه مریض بود دختراش بهش رسیدگی میکردن.و مامان من کمکش میکرد .اون یکی عروسش گفت من نمیتونم.

دوستان این رژیم های غذایی از کی باید شروع شه یا همیشه بیشتر باید چیا بخوریم تا دختر شه ؟  مثلا ناخواسته باردار شدم میگم همیشه بیشتر چیا بخورم ... نزدیکی کی باید باشه ... میشه دقیق راهنماییم کنین

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!

محبت و شادابی توو خونه هایی که دختر دارن خیلی بیشتره . 

پس استارتر خوشحال باش 3 تا دختر داری که مونست هستن 

🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»