2777
2789
عنوان

سه تا دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 13746 بازدید | 79 پست

بنظرم توي دوره زمونه الان نسبت اونايي كه عشقه دخترن بيشترازاونايي هست كه پسردوست دارن،،اصلانبايدحساس باشيددهنه مردمونميشه بست درهمه حال حرفوميزنن هرچي خداصلاح دونستوبهت دادوبايدشكرشوبه جابياري

یه دختر دارم.آرزومه از ته دل سه تا دختر داشته باشم.با دخترام برم خرید و گردش و تفریح.واقعا آرزومه.

ولی شوهرم پسر دوسته.ولی من دوس ندارم

آنقدر زیبا عاشق او شده ای که آدم لذت می برد از این همه خیانت....روزی هم اینگونه عاشق من بودی...  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم ی دختر دارم.درکت می کنم استارتر.اگه صرفا خود پدر و مادر باشن که بی برو برگرد دختر بهتره.تازه بهتره بچه ها هم جنس باشن اینجوری هم تربیتشون راحت تره هم توی آینده بهتر می تونن همدیگه رو درک کنن.ولی امان از دست این خانواده های بی فرهنگ و دور وبری ها.هر وقت دخترم یه شیرین کاری می کنه میگن ای جان خدا یه دونه هم داداش بهش بده.یا من یه کار خوبی می کنم دعای خیرشون اینه خدا یه پسر بهت بده.اعصاب برای آدم نمیذارن.آقا ما پسر نخوایم کیو باید ببینیم؟

رودخانه جان تا می تونی مثل ملکه ها با دخترات رفتار کن.مستقل و قوی بارشون بیار. کاری نکن که رفتار دور و بریهای جاهلت اعتماد به نفس دخترهاتو کم کنه.

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)

ما یه فامیل داریم سه تا دختر دارن هر کدومشونم با فاصله ی یع سال 

اولی دندان خونده الان تخصص میخادبگیره

دومی پزشکی میخونه

سومیم پزشکیه

اون روز تو‌عروسی با مامانشون‌میرقصیدن همه میگفت نگاه کن الهام خانم سه تا دخترهاشم دکترن😊😊😊😊😊😊

عجیب من غبطه خوردم

اونم زیاد حرف شنیده بوذ ولی الان همه بخدا حسرتشو‌میخورن

دو تا دخترهاش تهرانن

براشون خونه خریده باباش اخه پولدارن

هر کدوم ماشین شاسی بلند

دکتر

خلاصه

خیلی با کلاسه

این یکی جاریش دو‌تا پسر دارت نتونستنذ لیسانسشونو بگیرن

یکیش ماشینم نمیتونه برونه

متاسفانه مردم حرف مفت زیاد میزنن عمه ی من هی زایید دختر شه اخرم شد ۸تا پسر

الان پارکینسون گرفته

همه‌میگن که عروسهاش کردند چون دختر نداره افسرده اس

اون یکی عمم سه تا دختر دارن 

دخترهای اون میره میرسه انگار به خالشون میرسن

فقط دو تا از عروسهای عمم میاد سر میزنه اونم یکیش ناهار میاره یکیشم شام اونم میارن میزار اشپزخونه میرن