2777
2789
عنوان

یه مدته فهمیدم قبلا زن داشته

322 بازدید | 30 پست

ببخشید صبح سایت برام ارور میزد 

حدود دوساله که همو میشناسیم ،همه چی خوب بود خوب پیش میرفت تا یه مدت رفتارش یبار خوب بود یبار بد یبار جا میزد یه بار برمیگشت اولین باری ک همو دیدیم همه چی خوب پیش رفت تا وقتی ک برگشتیم دیدم رفتارش خیلی سرد شده بود خیلی عوض شده بود منم یه شب گفتم واقعا نمیتونم این مدلی ادامه بدم و میرم دیدم اومد گفت نه توروخدا نرو خواهش و التماس ازش دلیل رفتارشو پرسیدم اما گفت فرصت بده بهم نمیخام از دستت بدم 

گذشت و این رفتارش باز برگشت منم همه چیو پاک کردم و رفتم روز بعد زنگ زد و گفت من تموم جونم استرس از دست دادنته خواستم جدا شم ازت اما نتونستم نمیتونم بی تو زندگی کنم 

یه واقعیتی هست من تورو از اول برا زندگی انتخاب کردم اما قبلا یه بار ازدواج کردمو طلاق گرفتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید ببینی این مسئله چقدر برات مهمه؟

میتونی باهاش کنار بیای ادامه بدی بعدها هی خودتو سر این موضوع اذیت نکنی یعنی کلا ازش گذر کنی یا نه؟

دلیل طلاق هم مهمه مثلا ممکنه دلیلش خیانت مرد یا دست بزن داشتنش باشه پس مهمه

ولی کلا جدای از این مسئله‌ی ازدواج قبلیش

همین که هی جا میزنه خودش مورد خیلی مهمی هست که باید درست و حسابی راجبش فکر کنی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اینکه متوجه بشی قبلا دوس دختری، صیغه ای، زن عقدی داشته مساویِ با حس مرگ. وای واسه هیچکس آرزوش نمیکنم ...

مگه میشه پسری پیدا کنی ک دوس دختر نداته باشه

خدایا شکرت😍خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم؛ بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم؛ بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛ بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم؛ بابت هر گره که به دستم کور شد و مقصر را تو دانستم؛ مرا ببخش .

راستش اولش برا خودم خیلی سخت بود اما کم کم نشستیم حرف زدیم گفت سنم پایین بوده و تحت فشار زیادی تو خونواده بودم گفت اگه میخای با زن قبلیم حرف بزنی هرچی میخای بگو بپرس من ترسی ندارم تنها ترسم از دست دادنت بود و دلیل تک ب تک رفتارامم همین بوده باهات 

آره میشه. کمن ولی هستن.

🙄 اگه پیدا کردی یه چسب قطره ای بهش بزن بچسب بهش

خدایا شکرت😍خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم؛ بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم؛ بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛ بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم؛ بابت هر گره که به دستم کور شد و مقصر را تو دانستم؛ مرا ببخش .