2777
2789
عنوان

یه مدته فهمیدم قبلا زن داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 30 پست
راستش اولش برا خودم خیلی سخت بود اما کم کم نشستیم حرف زدیم گفت سنم پایین بوده و تحت فشار زیادی تو خو ...

بعدش پرسیدم چرا طلاق گرفتی گفت دخالت تو زندگیمون زیاد بوده دختره انتخاب خونوادم بوده و خاهر و مادرش ب شدت تو زندگیمون سرک کشیدن دختره هم ب فکر زندگی نبوده و منو اصلا حساب نکرده برا همون زندگیمون طولانی نشده و جدا شدیم 

گفت هرکیو میخای بفرست ک بپرسن و بگن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستش اولش برا خودم خیلی سخت بود اما کم کم نشستیم حرف زدیم گفت سنم پایین بوده و تحت فشار زیادی تو خو ...

به نظرم زود تصمیم نگیر بذار یکم بگذره ببین اون رفتارها رو دوباره تکرار میکنه یا نه

چون با این حساب دیگه نباید تکرار کن چون الان دلیلی نداده

و یه مورد دیگه هم که به نظرم باید راجبش باهاش صحبت کنی اینه که وقتی حس میکنه ممکنه تو رو ار دست باید تلاش کنه این اتفاق نیوفته نه اینکه با اون رفتارها بدترش کنه پس فردا تو زندگی مشترک هم شرایط مشابه پیش اومد میخواد اینجوری رفتار کنه؟

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
باید ببینی این مسئله چقدر برات مهمه؟میتونی باهاش کنار بیای ادامه بدی بعدها هی خودتو سر این موضوع اذی ...

دلیل رفتارش نگفتن این قضیه و از دست دادن من بوده 

من پرسیدم و فهمیدم ک دلیلش چی بوده مشکلی ندارم اما مشکل من بیشتر از جانب خانوادمه

به نظرم زود تصمیم نگیر بذار یکم بگذره ببین اون رفتارها رو دوباره تکرار میکنه یا نهچون با این حساب دی ...

نه اصلا اون رفتارارو تکرار نکرد برعکس بشدت بهتر شد هرچی گفتم گفت چشم هرکاری کردم باهام بود و اصلا جا نزد و میگفت دلیل اون رفتارم فقط همون قضیه بوده چون فکر کردم اگ بفهمی شاید بری

ببین در مورد گذشته ش فقط این به تو مربوطه که به چه علت جدا شدن همین! خب چه اشکال داره ازدواج کرده حد ...

خب منم تنها دلیلشو پرسیدم مشکلی با این قضیه ندارم مشکل اصلی خانواده ی منه وگرنه خونوادش قضیه ی منو میدونن و هر لحظه امادن ک بیان خاستگاری