لاوین_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 11558 عنوان کسی ژل لب روفیل زده خوبه آیااااا 1146 بازدید | 116 پست من ۲ مرحله نورامیس زدم خیییلی زود داره جذب میشه از دومین مرحله ۱۷ روز میگذره و گفت ۶ ماه میمونه اما الان نصفش رفته نتجیه میگیریم نورامیس برای من خییییلی بده روفیل چطوره؟ سی سی چند؟ پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚 1404/01/06 | 10:24 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لاوین_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 11558 او دری ام بزن خوبه هم ارزون هم ماندگاری بالا من خودم زیاد زدم نه. شنیدم بی کیفیت ترینه و تو اکثر افراد عارضه داره با انزیم هم از بین نمیره😑 پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚
لاوین_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 11558 سی سی چند زدی روفیل رو نورامیس زدم ۲ سی سی ۱۰ تومن. سی سی ۵میخام روفیل بزنم . هنوز نزدم پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚
دلبرm عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 472 نه. شنیدم بی کیفیت ترینه و تو اکثر افراد عارضه داره با انزیم هم از بین نمیره😑 خیر من دوستم آنزیم زد یه ساعت بعد اثری نبود ازش
منوـدیدیـصلواتـبفرست عضویت: 1403/08/13 تعداد پست: 1271 نورامیس زدم ۲ سی سی ۱۰ تومن. سی سی ۵میخام روفیل بزنم . هنوز نزدم چقدر گرون شده کجا زدی
لاوین_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 11558 چقدر گرون شده کجا زدی همینه همه جا صدجا پرسیدمتهرانم پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚
دلبرm عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 472 نورامیس زدم ۲ سی سی ۱۰ تومن. سی سی ۵میخام روفیل بزنم . هنوز نزدم من سی ۶۰۰ زدم
لاوین_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 11558 دنبی اس ام خوبه من زدم هم نرمه هم ماندگاری داره ریپنژل چی؟روفیل؟دنبی سی سی ۱۵۰۰ . توروخدا واقعا خوبه؟ چقدر ماندگاری داره پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚
لاوین_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 11558 من سی ۶۰۰ زدم روفیل؟؟؟الان پرسیدم گف ۳۸۰۰راضی ازش؟ پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚
دلبرm عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 472 همینه همه جا صدجا پرسیدمتهرانم ژل سعی من قیمت مناسب بزنی چون هر چند ماه باید ترمیم کنی حالا هر برندی میخواد باشه
لاوین_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 11558 ژل سعی من قیمت مناسب بزنی چون هر چند ماه باید ترمیم کنی حالا هر برندی میخواد باشه اره به همین نتیجه رسیدم الکی دفعه اول ۱۰ تومن هزینه کردم بی عقلی کردم و به حرف پرسنل گوش دادم میخام دیگه. مناسب بزنم پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚
دلبرm عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 472 روفیل؟؟؟الان پرسیدم گف ۳۸۰۰راضی ازش؟ من او دری زدم آره واقعن راضی ام هم گونه چونه لب زدم