2777
2789

چون نزدیکن به ما میگم

گلستان بریم یا نیشابور و سبزوار؟

انشالله‌‌ که‌ همه‌ مون‌ لایق‌ و‌ قدر‌دان‌ داشته‌هامون باشیم😄🤲🏻

مرز ترکمنستان هم مبتونیم بریم 

رازجرگلان و مانه سملقان خراسان شمالی

ولی فکر نکنم امکانات خوب داشته باشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلستان و گرگان شمال حساب میشه ولی سبزار و نیشابور ن یه شهرستان هستن انتخاب من گرگان

سبزوار چای تاریخی داره هواش گرمه

نیشابور هواش خوبه  طبیعیتم داره فکر کنم

نگشتم هنوز دنبال جاهای دیدنی شون

سبزوار چای تاریخی داره هواش گرمهنیشابور هواش خوبه طبیعیتم داره فکر کنمنگشتم هنوز دنبال جاهای دیدنی ...

سبزوار هیچ‌کوفتی نداره باز نیشابور دو سه تا جا داره که اونا هم یه روزه جمع میشه

گرگان

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

سبزوار هیچ‌کوفتی نداره باز نیشابور دو سه تا جا داره که اونا هم یه روزه جمع میشه

پس بریم گلستان؟

گلستان هوا بارونیه ولی گفتن تا فردا بند میاد اگه میخواید بیاید لباس گرم همراهتون باشه

اگه بخواید برید تفریح میتونید ناهار خوران/النگدره/پارک جنگلی کردکوی/جنگل قرق/میتونید برید اسکله برای خرید-شایدم دوست داشته باشید برید ابشار

مرسی

💓

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

گلستان هوا بارونیه ولی گفتن تا فردا بند میاد اگه میخواید بیاید لباس گرم همراهتون باشهاگه بخواید برید ...

مرسی عزیزم

الان نمیایم

دونفره میایم چادرم بیاریم میشه زد؟