2821
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 4774 بازدید | 220 پست

خیلی ببخشید استارتر جان شما الان آتیشت تنده عزیزم .بذار یه مدت بگذره اونوقت طرز فکرت جور دیگه ای خواهد بود.

خود من این روزای تو را پشت سر گذاشتم،حتی میخواستم برم زنه را بکشم.باورت میشه.یا تصمیم گرفتم به برادر دختره زنگ بزنم و لوشون بدم،یعنی خون راه میفتاد،برادرش ازون دورگه های عرب ایرانیه که بزن بهادر بودنش زبانزده،ولی در پایان با مشاوره رفتن و با همسرم صحبت کردن نتیجه اینی شد که به قول دوستان من صورت مسئله را پاک کردم.ولی واقعا گاهی چاره ای نیست.مجبوری بین بد و بدتر یکی را انتخاب کنی.من همسر شما را نمیدونم،ولی همسر من با وجود عاشقانه های دیگش منو هم عاشقانه دوست داره و از احساس چیزی کم نمی ذاره،نه اونقدر بده که ازش جدا بشم نه اونقدر. ... حالا خود دانی.به زندگی بعد از طلاق و کشمکش هایی که در راه خواهد بود هم فکر کن و بهترین تصمیم رابگیر،موفق باشی.

خدایا شکرت   
به روی شوهرم نیاوردم چون: اولا پیامی از سمت شوهرم نبود ولی این میگف اون با من مهربونه دوسش دارم ثا ...

امیدوارم مشکلت به بهترین نحو حل شه وبه ارامش برسی

اما یعنی اگه مطمئن شی شوهرت تو رابطه س عکس و شماره شوهرتم میذاری تو سایت؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

[QUOTE=52268758]الان شوهرت نمیگه چرا با اینکه فهمید خیانت کردم بازم با من موند[/

نمیدونم! فقط اینو میدونم که اگه خونوادم پی به خیانتش میبردن حریما شکسته میشد و بابام حتما طلاق میگرفت ولی من شدیدا از طلاق میترسم،از زندگی بعد از طلاق از اینکه حتی یکبار حس کنم توی خونه پدرم یه موجود زیادیم،از اینکه پدرم به خاطر مطلقه بودنم بخواد به آرایش و پوششم گیر بده متنفرم،از تنهایی میترسم.زندگی بعد از طلاقو قشنگ نمیبینم.

تو میگی چیکار میکردم؟

خدایا شکرت   
دارم تصمیم میگیرم به این سمت برم فکر کنم

حتما محکم باش بخدا بعضى زنا واقعا از مرد خوب سو استفاده ميکنن انقد خوب نباش که بگى چون کسى رو نداره پس بايد هرکار کرد چيزى نگم بهش, اين کارش هرچندم خواهر برادرى باشه بازم خيلى بده و نبايد اصرار داشته باشه, بگو تاحالا هم اطمينان داشتم بهت ولى ديگه حق ندارى. 

خدايا عشق تو برام کافيه منو ببخش!   
حتما محکم باش بخدا بعضى زنا واقعا از مرد خوب سو استفاده ميکنن انقد خوب نباش که بگى چون کسى رو نداره ...

باشه.. ممنونم از راهنماییتون. لطف کردید

اگر مرد هستی از محبت کردن به عشقت و ابراز اون در هیچ کجا خجالت نکش.. در ضمن همه جا مرد باش حتی همینجا!!!
خیلی ببخشید استارتر جان شما الان آتیشت تنده عزیزم .بذار یه مدت بگذره اونوقت طرز فکرت جور دیگه ای خوا ...

وای چقدر بدم اومد چه عشقی 

آیا شما از تمام حقوق مادی مثل مهریه و اجرت المثل و....  حق شیردهی و پرستاری بچه غیره برخوردارید

وای چقدر بدم اومد چه عشقی  آیا شما از تمام حقوق مادی مثل مهریه و اجرت المثل و....  حق شیر ...

ما هنوز بچه نداریم.اما ار لحاظ مالی هرچی بخوام میده،مهریه ام هم سنگینه .

دیگه با اون خانمه کات کرد،ولی کلا بهش بی اعتمادم.

خدایا شکرت   

سلام ببین به نظر من یکی رو بذار خانومه رو دنبال کنه خونش رو یاد بگیر. بعد یه جوری خودتو جلو در خونه خانومه بهش نشون بده که بفهمه آدرسش رو داری و بترسه. ولی به شوهرش نگو. به هیچ کس چیزی نگو فعلا. بذار این برگ برنده ی تو باشه که اگه خواستی جدا شی شوهرت مجبور شه حق و حقوقت رو بده تا به شوهر طرف یا هر کس دیگه ای جریانو نگی.

اسکرین شات از مسیجای خانومه رو حتما نگه دار