2777
2789
من خواهر شوهرم داشت پارسال عمل کرد الان دوقلو باردار

منم داشتم دوماه پيش عمل كردم ولي دكتر بهم گفت موهاي اون قسمتو مرتب شيو كن با ژيلت خيلي اذيت ميشدم امشب پودر موبر استفاده كردم البته اصلا اطراف اون ناحيه رو نزدم زخمم تقريبا بسته شده ولي از ده دقيقه بعدش شروع كرد ب خونريزي ...خيلي ميترسم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسر من داشت و بعد بسته شدن دکترش گفت حتما لیزر کنه موهای اون قسمتو که بر نگرده. ۱۰ جلسه شد. 

منم بايد همينكارو كنم ولي ميترسم اگر كمي از پودر داخل زخمم رفته باشه مشكل ساز جدي نشه از استرسش خوابم نميبره 

منم بايد همينكارو كنم ولي ميترسم اگر كمي از پودر داخل زخمم رفته باشه مشكل ساز جدي نشه از استرسش خواب ...

بابا پودر موبر رو پوست عادیش ممکنه پوستو بسوزونه تو رفتی رو زخم زدی😐😐 باید یکی کمک میکرد با ژیلت میزد اون قسمت رو ...

دکتر رفتی معاینت کنه؟؟ 

شستشو دادی با اب خنک؟ تازمانی ک زخم حتی یه نقطه بازه نباید پودر زد ک ... باید ژیلت یا تیغ زد بااحتیاط.

بابا پودر موبر رو پوست عادیش ممکنه پوستو بسوزونه تو رفتی رو زخم زدی😐😐 باید یکی کمک میکرد با ژیلت م ...

كاملا درسته ولي من رو زخمم نزدم مراقب بودم ولي نميدونم چجوري ي مقدار خيلي كم ب زخمم رسيده سريع با اب سرد شستم فعلا ب دكترم دسترسي ندارم تا س شنبه😢😢😢

ببین عسل اصل مطمئن اگر داری بزن رو زخمت ... الان چ علایمی داری؟ خون میاد همچنان؟

اره اتفاقا دارم ..هيچي ن سوزش دارم ن درد فقط وقتي ميشورم اون قسمتو خونش راه ميفته پانسمانش كردم بستمش 

جراحیت ب روش باز بود یا بسته؟؟

ب روش بسته بود زخممو بخيه زد ك بعد از دو هفته هم كشيدشون ..٤اذر جراحي كردم وبهم گفتن دوماه طول ميكشه تا زخمت بسته بشه تقريبا خوب شده تااينجوري شد ..الوئه ورا دارم ب نظرتون  مستقيما بمالش رو خود زخم؟؟؟