2777
2789
منم بايد همينكارو كنم ولي ميترسم اگر كمي از پودر داخل زخمم رفته باشه مشكل ساز جدي نشه از استرسش خواب ...

نه سرم فیزیولوژی بخر با فشار بزن جاهایی که زخمت بازه. اگر تو رفته باشه میشوره

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم داشتم از ۱سال بیشتره.عمل نکردم خوب شدم هر کی داشت عمل کرده من شنیدم دوباره عود کرده ولی من ب ر ...

من خودم س سال تحمل كردم ولي بدتر شد جوري ك چندقسمت و درگير كرده بود درنهايت مجبور ب جراحي شدم خيلي بابت عودش ميترسم شما چجوري درمانش كردي؟؟؟

من خودم س سال تحمل كردم ولي بدتر شد جوري ك چندقسمت و درگير كرده بود درنهايت مجبور ب جراحي شدم خيلي ب ...

پیازو از وسط نصف کن پوتشو نگیر شعله رو روشن کن،روش شعله پخش کن بذار.پیازو بذار روش روشم یه کاسه بذار.بذار ابکی بشه انگار حالت بخار پز میشه.بعدش بردار روش صابونی ک استفاده نکردی تا الان نو رنده کن یکم بریز رو پیازا بعدش بذار رو زخمت با چسب و گاز ایستریل ببند رو زخمو

واقعا ب چند نفر گفتم جواب داده

چقدررررعالي كاش زودتر ازاينا اين دستورو فهميده بودم خيلي اذيت شدم ممنونم 

سلام عزیزم.تو بیمارستان میلاد عمل کردی؟ راضی بودی؟ دکترت کی بود؟رسیدگشون چطور بود؟

ممنون میشم پاسخ بدی