2777
2789
عنوان

امشب تو صورت یکی داشتم نگاه میکردم

194 بازدید | 21 پست

پر از نور بود انگار

باایمان و ادم درست...از اونا که به خدا نزدیکن انگار

اولین بار تو عمرم به یکی عمیقا حسودیم شد...کاش یکی بود بهم میگفت تو هم ادم خوبی هستی و منم حرفاشو باور میکردم...

ماه دلم....درمون دلم دیدار توعه....چجوری آرومش کنم دلی رو که اینجور گرفتار توعه 💜

اگه متوجه شدی بدون تو هم ادم خوبی هستی و میتونی مثل اون باشی شاید بهتر

خیلی غمگینم...دلم گرفته

ماه دلم....درمون دلم دیدار توعه....چجوری آرومش کنم دلی رو که اینجور گرفتار توعه 💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

می خوای با هم حرف بزنیم شاید بهتر شدی

عزیزمی دختر خوش قلب... با همون قلب پاکت از امام علی بخواه زیارتش و حج نصیبم بشه تا اروم بشه دلم

تو هم خوبی ...خوبتر هم میشی مثل روزی که از مادر متولد شدی بزار بارت (تو راهیت) رو زمین بزاری فقط کاف ...

الهی فدات بشم ابجی منو ببخش اون تیکر بارداری نیست من مجردم تو امضامم نوشتم بلد نیستم پاکش کنم شرمنده

الهی فدات بشم ابجی منو ببخش اون تیکر بارداری نیست من مجردم تو امضامم نوشتم بلد نیستم پاکش کنم شرمنده

دشمنت شرمنده عزیزم ...من امضات رو نخوندم آخه    همینکه پاکی یکی دیگه رو حس کردی یعنی درون خودت صاف و زلال ه...پس بیشتر و بیشتر دنبالش باش 

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...

ادم خوبی هستی که خودتو خوب نمیدونی ، کسی که خودشو خوب بدونه دچار عجب هست 

در روایتی آمده است که خداوند به حضرت موسی علیه السلام فرمود: «بار دیگر که برای مناجات آمدی، بدترین مخلوق مرا به همراه بیاور!»

موسی (علیه السلام) هنگام بازگشت در فکر فرو رفت که چه کسی را ببرد؟

به هرکس که می اندیشید با خود می گفت: «شاید خدا او را دوست داشته باشد»

سرانجام موسی (علیه السلام) سگی را یافت که تمام بدنش را کِرم گرفته و لاشه گندیده اش رها شده بود و بوی عفونتش رهگذران را آزار می داد. با خود گفت: شاید این منفورترین موجود نزد خدا باشد؛ اما این مطلب به ذهنش خطور کرد که شاید خدا همین موجود را نیز دوست داشته باشد.

هنگامی که به میقات رفت، ندا رسید: «ای موسی! چیزی به همراه نیاوردی؟!»

موسی علیه السلام پاسخ داد: «به هرچه نگریستم، آن را شایسته دوست داشتن تو دیدم».

ندا رسید: «ای موسی! اگر آن سگ را به همراه آورده بودی، از چشم ما می افتادی!» و یا در جایی دیگر آمده است: «ای موسی به عزت و جلالم قسم، اگر آن سگ را می آوردی نامت را از دیوان انبیاء محو می کردم»

اللهم عجل لولیک الفرج 
دشمنت شرمنده عزیزم ...من امضات رو نخوندم آخه همینکه پاکی یکی دیگه رو حس کردی یعنی درون خودت صاف و ...

نظر لطفته عزیزم..اما پاکی ادمارو همه میبینن..

ادم خوبی هستی که خودتو خوب نمیدونی ، کسی که خودشو خوب بدونه دچار عجب هست در روایتی آمده است که خداون ...

خیلی جالب بود نشنیده بودم مرسی که زحمت کشیدی