مابببلکولگببگ مدیر عضویت: 1401/07/28 تعداد پست: 163 عنوان بچه ها ژل لب خوبه یا نه | مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 35 پست میخام برم لبامو ژل بزنم طبیعی ولی چجوریه بعد از ک ژل بزنه حس میفهمم بوسی چیزی حس میفهمم یا بی حس میشه کلا؟هرکی تجربه داره بهم بگع لطفااااا🥺 1404/01/05 | 20:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مابببلکولگببگ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/28 تعداد پست: 163 والا من که دوبار زدم اصلاا اینجوری نبوده فقط شاید ۳ ۴ روز اول یکم سنگین باشه برات تو ک اولین بار ک زدی پشیمون شده بودی الان چی راضی هستی !؟؟
sheida98 عضویت: 1398/05/28 تعداد پست: 2643 خخخخ نمیدونم والا بعضیا اینو میگن بعضیا اونو میگن ادم گیج میشه ک کدوم راسته😅 برا من که مشکلی پیش نیومد، شاید برند و نحوه تزریق و کاربلدی دکتر هم مهم باشه، ولی در کل من نشنیده بودم کسی لباش بی حس بشه،حالا یبار امتحان کن تجربه کن فقط پیش دکتر خوبی برو
nasty_nastaran عضویت: 1403/12/08 تعداد پست: 34 حتماااا پیش پزشک برو یه وقت نری پیش کسی که میگه فقط مدرک دارمحتما دکتر باشه وگرنه هزینه درمانت بیشتر میشه
madgal00 عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 3128 عه دروغ گفته خب پس شما تاحالا لبتو ژل زدی!؟؟ آره دروغه من دوبار زدمروز اول که زدم پشیمون شدم نمیدونستم ورم میکنه ولی بعدش خیلی قشنگ شد چرا عاقل کند کاری،که باز آرد پشیمانی🫴🏻 من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم🫂🥲
madgal00 عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 3128 تو ک اولین بار ک زدی پشیمون شده بودی الان چی راضی هستی !؟؟ من روز اول خیلی ورم کرد دفعه اولم بود نمیدونستم ورم میکنه میترسیدم ولی بعد یه هفته انقد خوب شد که ترمیم هم رفتم چرا عاقل کند کاری،که باز آرد پشیمانی🫴🏻 من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم🫂🥲
مابببلکولگببگ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/28 تعداد پست: 163 من روز اول خیلی ورم کرد دفعه اولم بود نمیدونستم ورم میکنه میترسیدم ولی بعد یه هفته انقد خوب شد که تر ... چه خوب پس الان دیگ لبات حس داری وقتی لب میگیری لبات خراب نشده !؟؟