مابببلکولگببگ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/28 تعداد پست: 163 عنوان بچه ها ژل لب خوبه یا نه 333 بازدید | 35 پست میخام برم لبامو ژل بزنم طبیعی ولی چجوریه بعد از ک ژل بزنه حس میفهمم بوسی چیزی حس میفهمم یا بی حس میشه کلا؟هرکی تجربه داره بهم بگع لطفااااا🥺 1404/01/05 | 20:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aniish عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 2970 اگه واقعا نیاز داره لبت و خیلی نازکه بزندر غیر این صورت اصلا زیبایی نداره مخصوصا بدون رژ🙁👌🏻 ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️ ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️ زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜
mehr_anaa عضویت: 1397/02/07 تعداد پست: 5049 نه تو حس تغییری نداره به شرط اینکه به اندازه بزنی هر چقدر لب خودت بزرگتر باشه بیشتر میتونی بزنیاما در کل در بیشترین حالت یک و نیم سی سی بزناگه لبت نازکه خیلی دقت کن
مابببلکولگببگ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/28 تعداد پست: 163 اگه واقعا نیاز داره لبت و خیلی نازکه بزندر غیر این صورت اصلا زیبایی نداره مخصوصا بدون رژ🙁👌🏻 لبام خیلی نازک نیس ولی خب دوست دارم بزنم اما میترسم لبام کلا بی حس بشه یا بوسی چیزی حس نفهمم میخواستم کسی تجربه داره چجوریه
aniish عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 2970 لبام خیلی نازک نیس ولی خب دوست دارم بزنم اما میترسم لبام کلا بی حس بشه یا بوسی چیزی حس نفهمم میخواست ... ن خب اینطوری که نمیشه حس داری ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️ ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️ زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜
مابببلکولگببگ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/28 تعداد پست: 163 نه تو حس تغییری نداره به شرط اینکه به اندازه بزنی هر چقدر لب خودت بزرگتر باشه بیشتر میتونی بزنیاما د ... من طبیعی میخام بزنم کم میخام بزنم ولی حسی متوجه میشم یا ن !؟؟
mehr_anaa عضویت: 1397/02/07 تعداد پست: 5049 من طبیعی میخام بزنم کم میخام بزنم ولی حسی متوجه میشم یا ن !؟؟ توضیح دادم که عزیز به اندازه بزنی مشکلی پیش نمیاد مثل لب خودت میشه برات
12345678kiana عضویت: 1399/01/04 تعداد پست: 4258 لبام خیلی نازک نیس ولی خب دوست دارم بزنم اما میترسم لبام کلا بی حس بشه یا بوسی چیزی حس نفهمم میخواست ... بله بی حس میشه لباتو نمیتونی جمع کنی.وقتی آب یا چایی میخوری باید لبو بیشتر بکنی داخل استکان تا وقتی میخوری نریزه روت
مابببلکولگببگ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/28 تعداد پست: 163 بله بی حس میشه لباتو نمیتونی جمع کنی.وقتی آب یا چایی میخوری باید لبو بیشتر بکنی داخل استکان تا وقتی ... جدی میگی ؟؟؟☹
12345678kiana عضویت: 1399/01/04 تعداد پست: 4258 جدی میگی ؟؟؟☹ بله من زدم.بی حسه خواهرم زده اونم ازم پرسید که مال تو ام بیحسه گفتم آره.در کل اگه لب داری نزن مال من یک خط بود
مابببلکولگببگ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/28 تعداد پست: 163 بله من زدم.بی حسه خواهرم زده اونم ازم پرسید که مال تو ام بیحسه گفتم آره.در کل اگه لب داری نزن مال من ... وای چ بد یعنی بوسش میکنی بازم حس نمیفهمی یا لب بگیری ببخشید میپرسم
مابببلکولگببگ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/28 تعداد پست: 163 بله من زدم.بی حسه خواهرم زده اونم ازم پرسید که مال تو ام بیحسه گفتم آره.در کل اگه لب داری نزن مال من ... شاید شما زیاد زدی اینطوری شده اگه کم بزنیم چیزی نمیشه 🤔
mehr_anaa عضویت: 1397/02/07 تعداد پست: 5049 بله بی حس میشه لباتو نمیتونی جمع کنی.وقتی آب یا چایی میخوری باید لبو بیشتر بکنی داخل استکان تا وقتی ... این قصه ها چیه میگی براش؟!!!
مابببلکولگببگ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/28 تعداد پست: 163 اونو چرا ولی باید فشار نیاد روش. اگه مثلا چیزی مثل چیپس بخوری بمونه رو لبت متوجه نمیشی هی باید دست ب ... اون مهم نیس برام فقط بوس کردن یا لب گرفتن رو مهمه ک حس متوجه میشی ...
mehr_anaa عضویت: 1397/02/07 تعداد پست: 5049 قصه چیه لب مثل لب قبل نیست که بشه فشردش یا جمعش کرد عزیز من خودم زدم اطرافیانمم زدن یک نفر اینطور نشده بین ماشما یا بیش از حد زدی یا فیلرت مشکل داشته