2777
2789
عنوان

بچه ها ژل لب خوبه یا نه

299 بازدید | 35 پست

میخام برم لبامو ژل بزنم طبیعی ولی چجوریه بعد از ک ژل بزنه حس میفهمم بوسی چیزی حس میفهمم یا بی حس میشه کلا؟

هرکی تجربه داره بهم بگع لطفااااا🥺

اگه واقعا نیاز داره لبت و خیلی نازکه بزن

در غیر این صورت اصلا زیبایی نداره مخصوصا بدون رژ🙁👌🏻

خدای من به هرکسی اندازه قلبش میبخشه‌؛ اندازه وقتایی که بی حسادت از شادی بقیه خوشحال میشی و برای کسی بد نمیخوای🫀✨️ آدما برای من به اندازه ذاتشون زیبان و ارزش دارن🩶🦋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه واقعا نیاز داره لبت و خیلی نازکه بزندر غیر این صورت اصلا زیبایی نداره مخصوصا بدون رژ🙁👌🏻

لبام خیلی نازک نیس ولی خب دوست دارم بزنم اما میترسم لبام کلا بی حس بشه یا بوسی چیزی حس نفهمم میخواستم کسی تجربه داره چجوریه 

لبام خیلی نازک نیس ولی خب دوست دارم بزنم اما میترسم لبام کلا بی حس بشه یا بوسی چیزی حس نفهمم میخواست ...

ن خب اینطوری که نمیشه حس داری

خدای من به هرکسی اندازه قلبش میبخشه‌؛ اندازه وقتایی که بی حسادت از شادی بقیه خوشحال میشی و برای کسی بد نمیخوای🫀✨️ آدما برای من به اندازه ذاتشون زیبان و ارزش دارن🩶🦋

لبام خیلی نازک نیس ولی خب دوست دارم بزنم اما میترسم لبام کلا بی حس بشه یا بوسی چیزی حس نفهمم میخواست ...

بله بی حس میشه لباتو نمیتونی جمع کنی.وقتی آب یا چایی میخوری باید لبو بیشتر بکنی داخل استکان تا وقتی میخوری نریزه روت