مابببلکولگببگ مدیر عضویت: 1401/07/28 تعداد پست: 163 عنوان بچه ها ژل لب خوبه یا نه | مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 35 پست میخام برم لبامو ژل بزنم طبیعی ولی چجوریه بعد از ک ژل بزنه حس میفهمم بوسی چیزی حس میفهمم یا بی حس میشه کلا؟هرکی تجربه داره بهم بگع لطفااااا🥺 1404/01/05 | 20:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
madgal00 عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 3148 لبام خیلی نازک نیس ولی خب دوست دارم بزنم اما میترسم لبام کلا بی حس بشه یا بوسی چیزی حس نفهمم میخواست ... این حرفا چیه😐عادیه مثل لب الان خیلی هم قشنگه اگه طبیعی بزنی اولش میترسی بد شه ولی به ۳ روز یه هفته طبیعی طبیعی میشه چرا عاقل کند کاری،که باز آرد پشیمانی🫴🏻 من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم🫂🥲
آتسوکو عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 6431 من زدم طبیعی نیم سی سی خیلی راضی ام بار سومم هست.. هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم
sheida98 عضویت: 1398/05/28 تعداد پست: 2645 من تا حالا چند بار زدم اصلا حس بی حسی و اینا نداشتم ،اینا چی میگن یچی رو لبت باشه هم نمیفهمی🤕😂
madgal00 عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 3148 بله بی حس میشه لباتو نمیتونی جمع کنی.وقتی آب یا چایی میخوری باید لبو بیشتر بکنی داخل استکان تا وقتی ... والا من که دوبار زدم اصلاا اینجوری نبوده فقط شاید ۳ ۴ روز اول یکم سنگین باشه برات چرا عاقل کند کاری،که باز آرد پشیمانی🫴🏻 من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم🫂🥲
12345678kiana عضویت: 1399/01/04 تعداد پست: 3828 عزیز من خودم زدم اطرافیانمم زدن یک نفر اینطور نشده بین ماشما یا بیش از حد زدی یا فیلرت مشکل داشته ده میلیون پول فیلر دادم.شاید چون کلا لب نداشتم اینطوره بعد داخلش لیدوکایین هم داشت شاید یه خاطر اونه
مابببلکولگببگ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/28 تعداد پست: 163 این حرفا چیه😐عادیه مثل لب الان خیلی هم قشنگه اگه طبیعی بزنی اولش میترسی بد شه ولی به ۳ روز یه هفته ... اخه چون من تجربه ندارم تاحالا ژل نزدم میخام برم بزنم اما میترسم بعد ژل مثل لب خودم نمیشه حسی چیزی نفهمم مشکلم اینع اگه حس میفهمم خوبه برم بزنم
madgal00 عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 3148 وای چ بد یعنی بوسش میکنی بازم حس نمیفهمی یا لب بگیری ببخشید میپرسم اینا همش دروغه چرا عاقل کند کاری،که باز آرد پشیمانی🫴🏻 من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم🫂🥲
madgal00 عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 3148 اخه چون من تجربه ندارم تاحالا ژل نزدم میخام برم بزنم اما میترسم بعد ژل مثل لب خودم نمیشه حسی چیزی نف ... نه بابا نترس هیچی نمیشه فقط پیش دکتر برو چرا عاقل کند کاری،که باز آرد پشیمانی🫴🏻 من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم🫂🥲
مابببلکولگببگ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/28 تعداد پست: 163 من تا حالا چند بار زدم اصلا حس بی حسی و اینا نداشتم ،اینا چی میگن یچی رو لبت باشه هم نمیفهمی🤕😂 نمیدونم والا بعضیا گفتن نمیفهمن بوس میکنن یا لب میگیرن حس نمیفهمن😅😅😅
mehr_anaa عضویت: 1397/02/07 تعداد پست: 4133 ده میلیون پول فیلر دادم.شاید چون کلا لب نداشتم اینطوره بعد داخلش لیدوکایین هم داشت شاید یه خاطر اونه شما نهایت باید نیم سی سی میزدی اینطوری که میگیاگه بیشتر زدی اشتباه کردی عزیزلیدوکایین که اثرش میره تا الان نمونده بهرحال بهتر میشه کم کم نگران نباش
مابببلکولگببگ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/28 تعداد پست: 163 اینا همش دروغه عه دروغ گفته خب پس شما تاحالا لبتو ژل زدی!؟؟
مابببلکولگببگ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/28 تعداد پست: 163 من زدم طبیعی نیم سی سی خیلی راضی ام بار سومم هست.. هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه چه خوب پس
مابببلکولگببگ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/28 تعداد پست: 163 من تا حالا چند بار زدم اصلا حس بی حسی و اینا نداشتم ،اینا چی میگن یچی رو لبت باشه هم نمیفهمی🤕😂 خخخخ نمیدونم والا بعضیا اینو میگن بعضیا اونو میگن ادم گیج میشه ک کدوم راسته😅
sharlot_70 عضویت: 1403/11/12 تعداد پست: 33 من دومین باره میزنم اولیش ۴دهم سی سی بود فقط حالت گرفتبار دوم یه سی سی زدم فقط شب اول درواقع چندساعت اول بی حس بودالان ک دوهفته اس میگذره مثه لب خودمه هیچ مشکلی ندارم و بسیار بسیار راضی ام خیلی قیافه جدیدمو دوس دارم
مابببلکولگببگ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/28 تعداد پست: 163 من دومین باره میزنم اولیش ۴دهم سی سی بود فقط حالت گرفتبار دوم یه سی سی زدم فقط شب اول درواقع چندساعت ... اها خب خوبه پس