2777
2789
عنوان

کابینت یا کولر

215 بازدید | 29 پست

دوستان خونه من این دوتا رو کم داره ک حالا شوهرم میگ من اگ بخوام بخرم یکیشونو میتونم فعلا انجام بدم از این ور تو گرما هلاک میشیم فقط ی کولر کوچیک تو اتاق داریم از اینور بدون کابینت موندم ظرف و ظروفم تو کمد دیواری و سبد ایناست خودم دلم ب کابینت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کولر

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳ . *** باز بعد ۸ ماه اقدام کردم و با اولین بار حامله شدم بلخره دخترم ۱۴۰۴/۱۰/۴ اومد توی بغلم** مهرسای من فرشته اسمونی شد. یسنای من فرشته زمینی دور وجودش،بگردم انشاالله قسمتت تک تک چشم انتظارا

کابینت 

❌نر بی شرف خواهر...مادر..... درخواست ارسال نکن❌ هرچی مودبانه نوشتم درخواست ارسال نکنید فایده نداشت دیگه اینجور نوشتم حداقل غیرت نداشتشون رو یکم بیدار کنم وگرنه کاربر مودبی ام

کابینت چوبی توی گرما سوسک میزنه

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳ . *** باز بعد ۸ ماه اقدام کردم و با اولین بار حامله شدم بلخره دخترم ۱۴۰۴/۱۰/۴ اومد توی بغلم** مهرسای من فرشته اسمونی شد. یسنای من فرشته زمینی دور وجودش،بگردم انشاالله قسمتت تک تک چشم انتظارا

من باشم میگم کابینت

هم شیک تره هم راحت تری

با لباس خنک ،پنکه و همون کولر کوچیک میشه گرما رو گذروند

تازه وقتی شوهرت ببینه خودش گرمشه بعدش بیشتر به فکر کولر می افته

تازه فصل گرما تموم شه دیگه کولر نمیخوای ولی کابینت موندگاره

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...