دوستان خونه من این دوتا رو کم داره ک حالا شوهرم میگ من اگ بخوام بخرم یکیشونو میتونم فعلا انجام بدم از این ور تو گرما هلاک میشیم فقط ی کولر کوچیک تو اتاق داریم از اینور بدون کابینت موندم ظرف و ظروفم تو کمد دیواری و سبد ایناست خودم دلم ب کابینت
دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳ . *** باز بعد ۸ ماه اقدام کردم و با اولین بار حامله شدم بلخره دخترم ۱۴۰۴/۱۰/۴ اومد توی بغلم** مهرسای من فرشته اسمونی شد. یسنای من فرشته زمینی دور وجودش،بگردم انشاالله قسمتت تک تک چشم انتظارا
دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳ . *** باز بعد ۸ ماه اقدام کردم و با اولین بار حامله شدم بلخره دخترم ۱۴۰۴/۱۰/۴ اومد توی بغلم** مهرسای من فرشته اسمونی شد. یسنای من فرشته زمینی دور وجودش،بگردم انشاالله قسمتت تک تک چشم انتظارا
با لباس خنک ،پنکه و همون کولر کوچیک میشه گرما رو گذروند
تازه وقتی شوهرت ببینه خودش گرمشه بعدش بیشتر به فکر کولر می افته
تازه فصل گرما تموم شه دیگه کولر نمیخوای ولی کابینت موندگاره
میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...